Waarom Heb Je Een Nieuwe IPad Nodig Als Je Al Een Oude Hebt?

Waarom Heb Je Een Nieuwe IPad Nodig Als Je Al Een Oude Hebt?
Waarom Heb Je Een Nieuwe IPad Nodig Als Je Al Een Oude Hebt?

Video: Waarom Heb Je Een Nieuwe IPad Nodig Als Je Al Een Oude Hebt?

Video: Waarom Heb Je Een Nieuwe IPad Nodig Als Je Al Een Oude Hebt?
Video: Past mijn oude iPad hoes om mijn nieuwe iPad? 2024, April
Anonim

iPad is nog steeds een van de meest populaire tabletcomputers ter wereld. Ondanks dat de nieuwe modellen slechts verbeterde versies van hun tegenhangers zijn, hebben de tablets een groot aantal veranderingen ondergaan.

Waarom heb je een nieuwe iPad nodig als je al een oude hebt?
Waarom heb je een nieuwe iPad nodig als je al een oude hebt?

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe Apple tabletcomputer is het gebruik van een matrix van de Retina-serie. Beeldschermen in deze categorie ondersteunen een resolutie van 2048x1536 pixels. De meeste tablet-pc's van andere fabrikanten produceren Full HD-matrices (192x1080). Het is belangrijk op te merken dat de opgegeven schermresolutie niet altijd wordt ondersteund. Het wordt alleen geactiveerd in die gevallen waarin het relevant is bij het werken met een specifieke applicatie.

De nieuwe generatie iPad heeft een geïntegreerde Apple A5X processor. Deze CPU heeft twee fysieke cores. Daarnaast heeft dit model een relatief laag stroomverbruik en is het voorzien van een quad-core grafische chip.

Alle modellen nieuwe Apple tabletcomputers zijn onderverdeeld in twee categorieën. Een daarvan omvat apparaten die werken met 4G (LTE)-netwerken. Het is belangrijk op te merken dat deze optie momenteel alleen in sommige landen (Canada en de Verenigde Staten) wordt ondersteund.

De tablets zijn voorzien van SSD-schijven, waarvan de geheugencapaciteit 16, 32 en 64 GB kan zijn. iPad heeft een ingebouwde Wi-Fi-module met ondersteuning voor 802.11a/b/g/n-modi. Daarnaast heeft het toestel een ingebouwde Bluetooth 4.0 serie adapter.

Als je met de nieuwe generatie iPad werkt, kun je extra gadgets uit eerdere versies gebruiken. Dit geldt vooral voor een draagbaar toetsenbord.

Ben je tevreden over de prestaties van je tablet, dan heeft het kopen van een nieuwe iPad alleen zin als je een Retina-display wilt gebruiken. Ook merk je verschil wanneer je je tablet aansluit op een extern beeldscherm. De verbeterde grafische chip zorgt voor videotransmissie in relatief hoge definitie.

Het is vermeldenswaard producten die zijn uitgerust met een GSM-communicatiemodule. Ze omvatten de mogelijkheid om standaard GPRS-protocollen te gebruiken en ondersteunen GLONASS-navigatietechnologie.

Aanbevolen: