Een Mixer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Mixer Aansluiten
Een Mixer Aansluiten

Video: Een Mixer Aansluiten

Video: Een Mixer Aansluiten
Video: Connect Mixer To Audio Interface For Recording 2024, Mei
Anonim

Een moderne muzikant die met elektronische muziekformaten werkt, kan in zijn werk niet zonder computertechnologie, net zoals hij niet zonder gespecialiseerde muziekapparatuur kan. Om hun werk te verbeteren en het maken van muziek nog interessanter en veelzijdiger te maken, verbinden muzikanten mengtafels met hun computers, wat hen veel nieuwe mogelijkheden geeft.

Een mixer aansluiten
Een mixer aansluiten

instructies:

Stap 1

Kijk eerst eens naar het achterpaneel van je mixer, deze bevat verschillende ingangen en connectoren.

Stap 2

Wanneer u een computer op de mixer aansluit, wordt uw machine een signaalbron - bijvoorbeeld als u deze met de juiste Line In-kabel op de line-ingang aansluit. Na deze aansluiting geeft de computer een stereosignaal aan een van de kanalen.

Stap 3

Om muziek op te nemen via een computer, sluit u de Master- of Booth-uitgang aan op de computerconnector met behulp van een kabel met een 3,5-stereojack aan het ene uiteinde en twee RCA-connectoren aan het andere. De aansluiting gaat in dit geval ook via de lijningang.

Stap 4

Deze verbindingsmethoden zijn de enige mogelijke voor uw computer als u een gewone, niet meerkanaals geluidskaart hebt geïnstalleerd. Met behulp van de kaart kunt u twee stereosignalen uitvoeren naar de twee mixerkanalen voor een betere menging van computergeluid.

Stap 5

Om de parameters van computerprogramma's voor het werken met geluid via een mixer te beïnvloeden, moet de mixer een USB-uitgang hebben of midi ondersteunen.

Stap 6

In ieder geval is het aansluiten van de mixer op een computer met behulp van een audiokabel de meest optimale en veelzijdige optie, die niet kan worden vervangen door alleen een USB-verbinding van het apparaat met een computer.

Aanbevolen: