Hoe Galaxy S . Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Galaxy S . Te Updaten
Hoe Galaxy S . Te Updaten

Video: Hoe Galaxy S . Te Updaten

Video: Hoe Galaxy S . Te Updaten
Video: How To Update Galaxy S4 On Android 5.1.1 Lollipop Resurrection Remix ROM 2024, Mei
Anonim

Het updaten van de Galaxy S-smartphone kan zowel vanuit het menu van het apparaat zelf als via het computerprogramma Samsung Kies. Android-updates kunnen de prestaties van het apparaat verbeteren en de mogelijkheid bieden om nieuwe functies te krijgen bij het werken met het apparaat.

Hoe Galaxy S. te updaten
Hoe Galaxy S. te updaten

instructies:

Stap 1

Om vanaf uw telefoon bij te werken, moet u naar het bijbehorende menu-item gaan. Klik op het pictogram "Instellingen" in het hoofdmenu van het apparaat, dat toegankelijk is door op de centrale knop van het apparaat te drukken. Ga naar de sectie "Over de telefoon" - "Telefoonupdate" en controleer op updates. Als er een melding op het scherm verschijnt dat er geen updates zijn, dan is de nieuwste versie van de software al op de smartphone geïnstalleerd.

Stap 2

Zodra de telefoon een nieuwe versie van het systeem vindt, begint hij met het downloaden van de benodigde bestanden. Om de update te voltooien, is het belangrijk dat de internetverbinding via Wi-Fi tijdens de procedure is geactiveerd.

Stap 3

Nadat de download is voltooid, begint de installatie van het bijgewerkte systeem. Voer geen handelingen uit met het apparaat totdat de procedure is voltooid. Tijdens het knipperen kan het apparaat zichzelf opnieuw opstarten en in de update-modus gaan. Na het einde van de bewerking ziet u een bijbehorende melding op het scherm van het apparaat. Ga opnieuw naar het gedeelte 'Over de telefoon' om er zeker van te zijn dat er geen updates meer beschikbaar zijn voor uw gadget en dat u de nieuwste versie van het besturingssysteem hebt geïnstalleerd.

Stap 4

Om bij te werken via de computer, download Samsung Kies van de officiële website van Samsung. U kunt de applicatie ook installeren vanaf de schijf die bij de Galaxy S wordt geleverd.

Stap 5

Voer het geïnstalleerde programma uit en verbind uw telefoon in de modus voor gegevensuitwisseling. Wacht tot de telefoon wordt gedetecteerd in de applicatie en ga naar het gedeelte "Updates". Als er een nieuwe softwareversie op de telefoon staat, wordt de updateprocedure gestart. Koppel de machine niet los van de computer totdat er een melding op het scherm verschijnt. De update-installatie voor de Galaxy S is voltooid.

Aanbevolen: