Luidsprekers Instellen

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Instellen
Luidsprekers Instellen

Video: Luidsprekers Instellen

Video: Luidsprekers Instellen
Video: Speakers #4: Positionering van je luidsprekers 2024, Mei
Anonim

Soms hebben Windows XP-gebruikers problemen met het configureren van audio-invoer- en uitvoerapparaten in het systeem, met name met het aanpassen van het luidsprekervolume.

Luidsprekers instellen
Luidsprekers instellen

instructies:

Stap 1

Kijk in de lade - rechtsonder in het scherm. Als u de indicator voor de volumeregeling daar niet kunt vinden, gaat u naar "Start", selecteert u "Accessoires", vervolgens "Entertainment" en klikt u op het gedeelte "Volume".

Stap 2

Er wordt een audiobedieningsvenster geopend met bedieningselementen voor verschillende audioparameters op uw computer. Door de aanwijzer naar beneden of naar boven te bewegen, verlaag of verhoog je daarmee het volume van het geluid. Door een vinkje op "Uit" te zetten, zet u het geluid helemaal uit.

Stap 3

Door de aanwijzer met het label "Balance" aan te passen, kunt u de verhouding van het geluid in de rechter- en linkerluidsprekers aanpassen. U kunt het volume van parameters zoals "Wave" aanpassen - het volume van de gedigitaliseerde formaten; volume van MIDI-bestanden, volume van cd-weergave, volume van line-in, microfoon, pc-luidspreker en andere parameters.

Stap 4

Om alle beschikbare opties in de geluidsinstelling weer te geven, opent u het menu en selecteert u Eigenschappen en opties.

Stap 5

Selecteer een opname-instelling of een afspeelinstelling, afhankelijk van of u de audio-invoer of -uitvoer aanpast, en vink vervolgens de vakjes aan van alle opties die u op de aanpassingsregel wilt weergeven.

Stap 6

Door de audio-invoer in de opnamemodus aan te passen, kunt u het niveau en het volume van de audio van microfoon, line-in, MIDI, CD, aux-in en andere audiopoorten aanpassen.

Stap 7

Als het pictogram voor het menu met geluidsinstellingen niet op de taakbalk wordt weergegeven, breng het dan daarheen. Open hiervoor "Start" en "Configuratiescherm", ga naar het gedeelte "Geluiden en audioapparaten".

Stap 8

Open het tabblad "Volume" en vink het vakje aan naast de zin "Toon pictogram op de taakbalk". Op dit tabblad kunt u ook enkele geluidsparameters handmatig bewerken.

Stap 9

Onderaan het tabblad ziet u het gedeelte met luidsprekerinstellingen. Hier kunt u specificeren welke luidsprekers u gebruikt (stereoluidsprekers, hoofdtelefoons, enz.), waarna het systeem de optimale geluidsinstelling selecteert, afhankelijk van uw uitvoerapparaat.

Aanbevolen: