Een Genius-tablet Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Genius-tablet Aansluiten
Een Genius-tablet Aansluiten

Video: Een Genius-tablet Aansluiten

Video: Een Genius-tablet Aansluiten
Video: How to fix and install Genius EasyPen i405X download Driver for Windows 7, 8, 10 2024, April
Anonim

Genius grafische tablets bieden een breed scala aan artistieke opties op uw computer. De tablet vereist echter een juiste aansluiting en installatie van de benodigde stuurprogramma's om de tablet te laten werken.

Een Genius-tablet aansluiten
Een Genius-tablet aansluiten

instructies:

Stap 1

In de regel wordt een speciaal snoer gebruikt om tablets aan te sluiten, waaronder het merk Genius. Het ene uiteinde is al aan het apparaat bevestigd, het andere heeft een usb-interface voor aansluiting op een computer. Steek dit uiteinde van het snoer in de corresponderende connector op de computersysteemeenheid. Wacht terwijl het systeem de verbinding van een nieuw apparaat detecteert.

Stap 2

Vervolgens moet u de stuurprogramma's installeren om de tablet te laten werken. De installatiebestanden bevinden zich op de cd die bij het apparaat wordt geleverd. Verwijder de schijf en plaats deze in het station van uw computer. Na een tijdje wordt het autorun-venster geopend. Selecteer het item dat verantwoordelijk is voor het installeren van het stuurprogramma. Afhankelijk van de versie van de Genius-tablet, moet u vóór de installatie enkele gegevens in het programmavenster opgeven: het apparaatmodel, het type besturingssysteem dat wordt gebruikt, de taal, of u extra hulpprogramma's moet installeren. Klik vervolgens op de knop Installeren. Wacht tot het einde van het proces, verwijder vervolgens de schijf van het computerstation en start het besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen door te voeren.

Stap 3

Als de kit geen schijf met stuurprogramma's bevat of geen van beide past, downloadt u het stuurprogramma van de officiële website van de fabrikant. Om dit te doen, start u een internetbrowser, voert u het websiteadres https://genius.ru in de adresbalk in en drukt u op de knop Enter. Wacht tot de hoofdpagina van de site volledig is geladen, open dan het gedeelte "Technische ondersteuning", selecteer vervolgens "Driver" en selecteer vervolgens de categorie "Grafische tabletten". Selecteer het gewenste model in de linkerkolom. Klik in de kolom "Bestand" van de tabel op het gewenste bestand om te downloaden. De kolommen "Omschrijving", "Versie", "Maat" en "Datum" helpen u bij het maken van de juiste keuze. Sla het bestand op de harde schijf van uw computer op.

Stap 4

Dubbelklik op het gedownloade bestand. De installatiewizard van het stuurprogramma wordt geopend. Geef indien nodig de vereiste informatie op en installeer het stuurprogramma. Nadat het proces is voltooid, start u het besturingssysteem opnieuw.

Aanbevolen: