Genius-hoofdtelefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Genius-hoofdtelefoon Aansluiten
Genius-hoofdtelefoon Aansluiten

Video: Genius-hoofdtelefoon Aansluiten

Video: Genius-hoofdtelefoon Aansluiten
Video: 4 ways to connect wireless headphones to any TV (CNET How To) 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten van de Genius-hoofdtelefoon die bij de microfoon wordt geleverd, is net zo eenvoudig als het afzonderlijk aansluiten van deze apparaten op uw computer. Het belangrijkste hier is om de ene connector niet met de andere te verwarren.

Genius-hoofdtelefoon aansluiten
Genius-hoofdtelefoon aansluiten

Noodzakelijk

  • - koptelefoon;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de juiste stuurprogramma's op uw geluidskaart hebt geïnstalleerd. Als u een gewone computer heeft, draait u de systeemeenheid om en zoekt u de connectoren van de geluidskaart. Er kunnen er twee, drie of zelfs meer dan 5 zijn - het hangt allemaal af van het type. Je hebt groen en roze nodig.

Stap 2

Let ook op de zijwanden van de behuizing en het voorpaneel - veel moderne computermodellen hebben koptelefoonaansluitingen zodat u de systeemeenheid niet hoeft om te draaien bij het aansluiten van apparaten. Veel toetsenborden en monitoren kunnen ook dienen als adapter voor het aansluiten van koptelefoons en microfoons.

Stap 3

Sluit de microfoondraad aan op de computerconnector met het bijbehorende pictogram, steek de hoofdtelefoonstekker in de connector ernaast. Let op het kleurenschema van de aansluiting, of let op de opschriften en pictogrammen, deze moeten overeenkomen. Meestal bevindt de microfoonconnector zich aan de rechterkant, maar alles kan afhangen van het model van de geluidsadapter van uw computer.

Stap 4

Als je een laptop hebt, zoek dan de geluidskaartaansluitingen aan de voorkant van de behuizing. Ze kunnen zich ook aan de rechter- en linkerkant van het apparaat bevinden. Let ook op het kleurenschema en volg de instructies voor de symbolen en labels, vergeet niet het apparaatstuurprogramma te installeren.

Stap 5

Zoek in het menu "Configuratiescherm" de iteminstellingen voor geluiden en audioapparaten, wijzig ze naar wens en controleer hun juistheid, bijvoorbeeld door een proef te maken in een speciale service van de Skype-applicatie enzovoort. Als het apparaat niet werkt, controleer dan het geluidskaartvolume in het systeemvak, de programmavolume-instellingen en een speciale schakelaar op de Genius-koptelefoondraden, die op sommige modellen beschikbaar is.

Aanbevolen: