Een Microfoon Met Koptelefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Met Koptelefoon Installeren
Een Microfoon Met Koptelefoon Installeren

Video: Een Microfoon Met Koptelefoon Installeren

Video: Een Microfoon Met Koptelefoon Installeren
Video: How to Setup Headphones and a Microphone in Windows 10 & 11 2024, Mei
Anonim

Zo'n actie als het aansluiten van een microfoon met koptelefoon op een pc kost je niet veel tijd, alles is hier vrij eenvoudig. Het aansluiten en instellen van apparaten duurt minder dan twee minuten.

Het aansluiten en instellen van apparaten duurt minder dan twee minuten
Het aansluiten en instellen van apparaten duurt minder dan twee minuten

Noodzakelijk

PC, microfoon met koptelefoon

instructies:

Stap 1

Koptelefoons die tegenwoordig met een microfoon zijn uitgerust, kunnen in twee varianten worden gepresenteerd: met een snoerverbinding, met een Bluetooth-verbinding. Het is vermeldenswaard dat de modellen geen verschillen hebben in de kwaliteit van de geluidsoverdracht, het enige verschil zit in de manier waarop de apparaten op de pc zijn aangesloten.

Stap 2

Een koptelefoon met microfoon aansluiten op een pc via een snoer. Als je oplet, zie je aan het einde van het snoer twee veelkleurige stekkers - roze en groen. Elk van de kleuren komt overeen met een specifiek apparaat: groene plug - koptelefoon, roze - microfoon. Aan de achterkant van je computer vind je ook twee vergelijkbare ingangen in hetzelfde kleurenschema als de koptelefoonstekkers. Om een apparaat aan te sluiten, hoeft u alleen maar de stekkers in de aansluitingen te steken die overeenkomen met hun kleur en in het dialoogvenster dat op het bureaublad verschijnt, stelt u de parameters van elk van de apparaten in. Sluit elke stekker afzonderlijk aan om verwarring te voorkomen.

Stap 3

Koptelefoon met microfoon aansluiten op een pc via Bluetooth. Zorg er bij het kopen van een dergelijke koptelefoon voor dat ze worden geleverd met een ontvangstapparaat dat verbinding kan maken met een pc, evenals een schijf met de benodigde stuurprogramma's. Als dit niet in de kit zit, betekent dit dat ze je proberen te misleiden - een vervangend apparaat eisen. Als alles in orde is, kun je bij thuiskomst beginnen met het aansluiten van de koptelefoon. Plaats de opstartbare stuurprogrammaschijf in het station en installeer alle vereiste toepassingen. Sluit daarna de Bluetooth-ontvanger aan op de computer en zet, na te hebben gewacht op de automatische detectie, de hoofdtelefoon zelf aan.

Stap 4

Maatwerk. Als het zelfs daarna niet werkt, kan dit twee dingen betekenen: of je hebt een huwelijk gekocht, of het benodigde stuurprogramma voor de geluidskaart ontbreekt op je pc.

Aanbevolen: