Hoe Maak Je Een Microfoon Van Een Koptelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Microfoon Van Een Koptelefoon
Hoe Maak Je Een Microfoon Van Een Koptelefoon

Video: Hoe Maak Je Een Microfoon Van Een Koptelefoon

Video: Hoe Maak Je Een Microfoon Van Een Koptelefoon
Video: How to make a Microphone using old Earphone in 2 minutes||fix and set-up your microphone (computer)! 2024, April
Anonim

Chat je graag via Skype en Mail Agent, dan heb je waarschijnlijk een aparte microfoon, headset of microfoon ingebouwd in je laptop. Alles gaat goed totdat je microfoon kapot gaat. Om voor u onbekende redenen reageert hij niet meer op signalen die binnenkomen in het veld van zijn activiteit. Als u al overweegt een nieuwe microfoon te kopen, haast u dan niet. In je eentje kun je een oude koptelefoon van je telefoon in een nieuwe microfoon veranderen.

Hoe maak je een microfoon van een koptelefoon
Hoe maak je een microfoon van een koptelefoon

Het is nodig

Hoofdtelefoon van de telefoon, jack "3, 5" plug, aansluitdraden, soldeerbout

instructies:

Stap 1

In jouw geval is de gemakkelijkste uitweg natuurlijk om een oude koptelefoon van je telefoon te gebruiken. Er kunnen hier 2 opties zijn. U kunt de hoofdtelefoon rechtstreeks gebruiken, of u kunt alleen de microfoon gebruiken. De eerste optie is loyaler en kost slechts een paar minuten van uw tijd. Ga naar een radio-onderdelenwinkel, koop een adapter die een dunne jack 2, 5 plug verandert in een jack 3, 5. Sluit de adapter aan op de koptelefoonplug en gebruik niet alleen de microfoon, maar de hele headset.

Stap 2

Ook in dit geval is het mogelijk om het volgende te doen: verbind de headset met de telefoon - verbind de telefoon en de computer via een Bluetooth-verbinding. Deze optie betaalt zichzelf terug in termen van lagere kosten (als je een Bluetooth-adapter hebt).

Stap 3

Gezien de laatste manier om het probleem op te lossen, is het vermeldenswaard dat u de draden moet solderen. Als je niet weet hoe je dit moet doen, vraag dan je vrienden of kennissen om hulp, hoewel dit niet moeilijk is. Bewapen jezelf eerst met een verwarmde soldeerbout, hars en wat soldeer. U moet de vooraf voorbereide tweedraads draad aan de jack 3, 5-stekker solderen.

Stap 4

Nadat je de stekker en de draad hebt aangesloten, pak je de koptelefoon van de telefoon. Demonteer de kleine behuizing, die een ingebouwde "Antwoord" -knop heeft. Je ziet een kleine microfoon. Soldeer het kale gedeelte van de tweedraads draad aan de microfoon. U kunt de behuizing weer in elkaar zetten. U kunt de microfoon ook van de headset verwijderen, maar de headset verliest dan zijn integriteit.

Stap 5

Als alles correct is gedaan en de draden in de splitsingen niet zijn gesloten, hoort u de geluiden van klikken die kenmerkend zijn voor een werkende microfoon wanneer u de microfoon op de computer aansluit.

Aanbevolen: