Een Sony Erickson-headset Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Sony Erickson-headset Aansluiten
Een Sony Erickson-headset Aansluiten

Video: Een Sony Erickson-headset Aansluiten

Video: Een Sony Erickson-headset Aansluiten
Video: Unboxing. How to Use a Sony Ericsson Stereo Bluetooth Headset w/ The iPhone. Music and Calls. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig weten zowel jongeren als ouderen van bluetooth. Tegenwoordig kunnen velen niet meer zonder de draadloze functie. Laten we eens nader bekijken hoe u een Sony Erickson-headset aansluit op een mobiel apparaat.

Een Sony Erickson-headset aansluiten
Een Sony Erickson-headset aansluiten

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat deze volledig is opgeladen en klaar voor gebruik. Je moet ook je mobiele telefoon opladen. Gebruik hiervoor de originele Sony Ericsson-oplader die bij de kit is geleverd. Zet je telefoon en headset aan. Druk op de knop Beantwoorden/Beëindigen om de headset in te schakelen.

Stap 2

Om verbinding te maken met de telefoon, moet u de headset in de verbindingsmodus zetten. Druk op de knop Beantwoorden/Beëindigen en druk tegelijkertijd op de knop Volume omhoog. Wacht tot de blauwe LED continu gaat branden.

Stap 3

Stel uw bluetooth-telefoon in om de Sony Ericsson-headset te herkennen. U hoeft dit maar één keer te doen. Uw telefoon herkent de headset vervolgens automatisch. Volg daarna de instructies in de handleiding van je telefoon voor het aansluiten van bluetooth-apparaten. Meestal moet u het menu Setup, Connect of Bluetooth op uw telefoon openen en de optie Discover of Bluetooth-apparaat toevoegen selecteren.

Stap 4

Nadat u het bovenstaande algoritme heeft uitgevoerd, detecteert uw telefoon de Sony Erickson-headset en verschijnt er een bericht op het scherm waarin u wordt gevraagd de verbinding ermee te bevestigen. Druk op “JA” of “OK” om te bevestigen. Op het display van de mobiele telefoon verschijnt een verzoek om bevestiging van toegang tot bluetooth-apparaten. Bevestig uw toegang door de beveiligingscode in te voeren. Voor veel telefoons is dit standaard 0000 (4 nullen). Na het invoeren van de code bevestigt uw telefoon de verbinding met de Sony Ericsson-headset. Herhaal de beschreven reeks acties in het geval van een mislukte verbinding.

Aanbevolen: