Internet Instellen Op Een Nokia-smartphone

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Nokia-smartphone
Internet Instellen Op Een Nokia-smartphone

Video: Internet Instellen Op Een Nokia-smartphone

Video: Internet Instellen Op Een Nokia-smartphone
Video: How to set up internet on a Nokia smartphone using Lebara Mobile 2024, Mei
Anonim

Eind 2003 kondigde Nokia zijn eerste smartphone aan - Nokia 7700. Maar eind 2004 was het niet het, maar een aangepast model van Nokia 7710 dat in de uitverkoop ging. Sindsdien is er veel tijd verstreken, en vandaag de dag zijn Nokia-smartphones zijn erg populair. Met een handige en intuïtieve interface kunt u niet alleen eenvoudig uw contacten beheren, maar ook altijd en overal online gaan. Het belangrijkste is om de juiste instellingen in te stellen.

Internet instellen op een Nokia-smartphone
Internet instellen op een Nokia-smartphone

Noodzakelijk

Nokia-smartphone

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van uw smartphone. Gebruik dan het tabblad "Instellingen" / "Extra" (afhankelijk van het smartphonemodel heeft dit tabblad een andere naam)> "Telefooninstellingen"> "Verbinding" / "Verbinding" (ook afhankelijk van het model).

Stap 2

Selecteer Toegangspunten. Druk met de linkertoets op Opties> Nieuw toegangspunt / Standaardinstellingen gebruiken. Gebruik de verbindingsnaam - internet. De datakanalen zijn pakketdata.

Stap 3

De naam van het toegangspunt is afhankelijk van de netwerkoperator die u gebruikt. Om verbinding te maken met het MTS-netwerk, specificeert u: internet.mts.ru. Als je wordt bediend door Beeline, vul dan in: internet.beeline.ru. Voor Megafon-abonnees: internet.megafon.ru; Tele2: internet.tele2.ru.

Stap 4

Vervolgens moet u uw gebruikersnaam invoeren. Geef voor MTS- en Beeline-abonnees respectievelijk mts of beeline op. In de internetinstellingen van de mobiele operators Megafon en Tele2 is een gebruikersnaam niet vereist.

Stap 5

Geef aan dat het wachtwoord "niet overal vereist" is. Het systeem vraagt nog wel om een wachtwoord, maar geeft automatisch aan dat deze er niet is. Stel de authenticatie in op "normaal". Geef in de "Startpagina" de pagina op van waaruit u wilt beginnen met werken.

Stap 6

Klik op de knop Terug. Ga naar Hoofdmenu > Diensten / Internet. Als de telefoon spontaan verbinding maakt met het netwerk, klikt u op "Annuleren". Gebruik de linkertoets om "Opties"> "Instellingen"> "Algemeen"> "Toegangspunt"> "Door gebruiker gedefinieerd" te selecteren. De laatste functie van de opgegeven keten wordt mogelijk niet weergegeven.

Stap 7

Gebruik de hotspot die u zojuist hebt gemaakt en klik op Terug. U wordt naar het hoofdmenu van de internetbrowser geleid, naar de pagina die u als uw startpagina hebt opgegeven. Dat is alles, nu heb je gemakkelijk toegang tot internet vanaf je Nokia-smartphone.

Aanbevolen: