Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia
Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia

Video: Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia

Video: Internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon Van Nokia
Video: How to set up internet on a Nokia smartphone using Lebara Mobile 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Nokia bieden in de meeste gevallen een groot aantal mogelijkheden voor spannende vrijetijdsactiviteiten. U kunt films kijken, naar muziek en radio luisteren, games spelen en op internet surfen. Om van alle mogelijkheden te kunnen genieten, moet u het internet configureren.

Internet instellen op een mobiele telefoon van Nokia
Internet instellen op een mobiele telefoon van Nokia

instructies:

Stap 1

Om uw telefoon te configureren voor volledig gebruik van internet, kunt u de instellingen op de officiële website van de operator gebruiken. Het adres van deze site vind je op de verpakking van de simkaart. Of bel de klantenservice en vraag instellingen aan. U kunt ook een SMS-bericht met instellingen aanvragen, door deze te activeren, configureert u uw telefoon automatisch. Bekijk de tarieven voor toegang tot het netwerk, evenals de drempel voor het afsluiten van internet. Houd er rekening mee dat u voldoende geld op uw rekening moet hebben om online te gaan.

Stap 2

Configureer de standaardbrowser op uw telefoon. De beste optie zou zijn om het downloaden van foto's en flitselementen uit te schakelen - op deze manier zult u het verkeer aanzienlijk verlichten en de kosten verlagen.

Stap 3

Installeer Opera mini-browser. De handigste optie zou zijn om de browser naar een computer te downloaden en het bestand vervolgens te kopiëren via een datakabel of via een kaartlezer. U kunt ook een link naar het bestand invoeren in de adresbalk van de browser op uw telefoon en het bestand downloaden. Schakel na het installeren van de browser het downloaden van afbeeldingen en applicaties uit. De specificiteit van deze applicatie ligt in het feit dat je met zijn hulp niet alleen wap-pagina's kunt bekijken, maar ook andere. Dit wordt bereikt doordat de pagina die u opvraagt eerst naar de opera.com-server wordt gestuurd, waar deze wordt verwerkt, gecomprimeerd en aangepast voor uw telefoon en pas daarna wordt verzonden.

Stap 4

Je kunt ook populaire messengers gebruiken - icq, mail.agent, jimm en anderen. Download ze naar uw telefoon met behulp van een van de methoden die in de derde stap worden beschreven. Ze verbruiken niet veel verkeer, terwijl je ze gebruikt, kun je altijd in contact blijven met je vrienden.

Aanbevolen: