Mobiel Internet Instellen Op Een Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Mobiel Internet Instellen Op Een Nokia-telefoon
Mobiel Internet Instellen Op Een Nokia-telefoon

Video: Mobiel Internet Instellen Op Een Nokia-telefoon

Video: Mobiel Internet Instellen Op Een Nokia-telefoon
Video: How to set up internet on a Nokia smartphone using Lebara Mobile 2024, Mei
Anonim

Mobiel internet is erg populair onder inwoners van Rusland en daarbuiten. Toegang is via de mobiele radio-interface. Voordat u het WAN gebruikt, moet u verbinding maken en uw telefoon instellen.

Mobiel internet instellen op een Nokia-telefoon
Mobiel internet instellen op een Nokia-telefoon

instructies:

Stap 1

Niet alle mobiele telefoons van Nokia ondersteunen wap of gprs. Vraag daarom uw adviseur naar de mogelijkheden en ingebouwde opties van uw telefoon als u een communicatieapparaat aanschaft.

Stap 2

Internetdiensten worden u aangeboden door de operator waarop u bent geabonneerd. Controleer daarom de instellingen bij het mobiele bedrijf.

Stap 3

Bij het activeren van een simkaart moeten de instellingen in de vorm van een servicebericht naar uw mobiel komen. U hoeft ze alleen maar op te slaan en de standaardinstellingen te maken. Ga hiervoor naar het telefoonmenu. Voor je zie je verschillende tabbladen, die elk hun eigen opties en hun eigen doel hebben.

Stap 4

Om het internet te configureren, selecteert u het tabblad "Opties". Wanneer u het opent, ziet u een kleine lijst met verschillende functies. Klik op de optie "Telefoon" en vervolgens - "Configuratie" - "Persoonlijke configuratie".

Stap 5

Maak daarna een toegangspunt. Voer de naam in - deze hangt af van de mobiele operator. Als u bijvoorbeeld abonnee bent van Megafon OJSC, geeft u de naam van het punt op - internet.

Stap 6

Voer een naam in voor de instelling; het moet overeenkomen met de naam van het bedrijf. Abonnees van Megafon OJSC moeten bijvoorbeeld de naam Megafon Internet instellen. Voer het adres van de startpagina in, bijvoorbeeld

Stap 7

Naast deze instellingen moet u de service "Mobiel internet" activeren, waarvoor u contact opneemt met uw operator of het zelfbedieningssysteem gebruikt dat u kunt vinden op de officiële website van uw mobiele operator.

Stap 8

Sommige Nokia-modellen hebben niet de optie "Configuratie", maar er is een zogenaamde WLAN-optie. Om het te configureren, gaat u naar het telefoonmenu, selecteert u "Opties" - "Communicatie" - "Opties" - "Bestemmingen". U ziet een lijst met internetinstellingen. Voeg een nieuw punt toe door de optie Toegangspunt te selecteren. Het volgende item - Internet "- bevat alle mogelijke verbindingen. U kunt wa ook configureren door het derde item van boven te selecteren.

Aanbevolen: