Hoe Zet Je Een Melodie In Plaats Van Piepjes In Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Melodie In Plaats Van Piepjes In Mts
Hoe Zet Je Een Melodie In Plaats Van Piepjes In Mts

Video: Hoe Zet Je Een Melodie In Plaats Van Piepjes In Mts

Video: Hoe Zet Je Een Melodie In Plaats Van Piepjes In Mts
Video: Flamingo's 2024, Mei
Anonim

Door gebruik te maken van de diensten van mobiele operators, kunt u uw dagelijkse telefoongesprek afwisselen. Met behulp van de GOOD'OK-service kunnen MTS-abonnees elke melodie instellen in plaats van pieptonen.

Hoe zet je een melodie in plaats van piepjes in mts
Hoe zet je een melodie in plaats van piepjes in mts

instructies:

Stap 1

Om melodieën in plaats van piepjes in te stellen, moet je de GOOD'OK-service activeren. Dit kan door vanaf je mobiele telefoon naar 0550 te bellen of door het servicecommando *111 * 28# te sturen, dat moet worden voltooid door op de beltoets te drukken.

Stap 2

Na ontvangst van een bevestiging in de vorm van een sms dat de dienst is geactiveerd, kunt u melodieën selecteren en instellen in plaats van pieptonen. Dit kan op internet of op het mobiele portaal door te bellen naar 0550.

Stap 3

Om een melodie via internet te installeren, ga naar de site www.goodok.mts.ru, kies je favoriete melodie uit de catalogus en klik ernaast op de link "Bestellen". U krijgt de melodiecode en het nummer waarnaar deze code moet worden verzonden, evenals de kosten van de melodie. Stuur een sms met de opgegeven code en na ontvangst van de bevestiging wordt de melodie geïnstalleerd

Stap 4

Om een melodie in te stellen via het mobiele spraakportaal, belt u vanaf uw mobiele telefoon naar 0550. Volg de aanwijzingen van het automatische spraakmenu, selecteer een melodie en druk op de toets die wordt aangegeven door het antwoordapparaat om de melodie in plaats van piepjes in te stellen. De melodie wordt geïnstalleerd en u ontvangt hiervan een bevestiging in de vorm van een sms.

Stap 5

Als je een melodie wilt installeren die je van een andere abonnee hebt gehoord in plaats van piepjes, op de site www.goodok.mts.ru voer het telefoonnummer van deze abonnee in de sectie "Wat is deze kiestoon? Ik wil dezelfde voor mezelf!" en klik op de "Bekijk melodieën" knop. U krijgt een lijst met de geïnstalleerde melodieën van de gespecificeerde abonnee in plaats van pieptonen. Selecteer degene die je nodig hebt en stuur de melodiecode naar het opgegeven nummer.

Aanbevolen: