Een Melodie Zetten In Plaats Van Piepjes

Inhoudsopgave:

Een Melodie Zetten In Plaats Van Piepjes
Een Melodie Zetten In Plaats Van Piepjes

Video: Een Melodie Zetten In Plaats Van Piepjes

Video: Een Melodie Zetten In Plaats Van Piepjes
Video: Noten leren lezen - Het Notenschrift - Melodie, Meneer Mulder Muziek Kanaal, uitleg en toelichting 2024, Mei
Anonim

Ben je de eentonige piepjes zat? Verander ze vervolgens op elk gewenst moment in elke gewenste melodie, gewoon door een speciale service aan te sluiten. Veel mobiele operators bieden deze dienst aan hun abonnees.

Een melodie zetten in plaats van piepjes
Een melodie zetten in plaats van piepjes

instructies:

Stap 1

Deze operators zijn onder andere Beeline. Hij biedt aan om een dienst genaamd "Hallo" te gebruiken (hiermee kunt u de kiestoon wijzigen in een beltoon, een beroemde hit of een nummer van uw eigen compositie). Om deze service te activeren, belt u het gratis nummer 0770 en volgt u de instructies van de operator of autoinformer. Als u de "Hallo"-service wilt deactiveren, kiest u het nummer 0674090770 op het telefoontoetsenbord. Het maandelijkse abonnementsbedrag voor gebruik is 2 roebel (voor prepaid-abonnees) en 60 roebel per maand (voor postpaid-betalingssystemen).

Stap 2

De telecomoperator "Megafon" heeft voor haar klanten verschillende diensten ontwikkeld om de pieptoon te veranderen in een melodie. Een van deze services is het "Music Channel", met zijn hulp kunt u een melodie selecteren uit een grote, constant bijgewerkte lijst met nummers. Een andere service waarmee u pieptonen kunt verwijderen, wordt "Music Channel" genoemd. Om verbinding te maken, moet u het gratis nummer 0770 bellen en nadat de telefoniste of het antwoordapparaat heeft geantwoord, drukt u op de toets "5". Activeren en deactiveren van diensten is mogelijk zowel in het "Persoonlijke Account" als in het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". U kunt meer informatie vinden over alle diensten en hun kosten op de officiële website van "Megafon".

Stap 3

De telecomoperator "MTS" biedt zijn abonnees een gelijkaardige dienst aan, het heet "GOOD'OK". U kunt activeren met de nummers 0550 en 9505 (ze zijn bedoeld om te bellen) of USSD-commando * 111 * 28 #. Als u problemen ondervindt bij het indienen van uw aanvraag, kunt u het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant" gebruiken. Dit systeem is te vinden op de hoofdpagina van de officiële website van de operator (klik gewoon op het tabblad met dezelfde naam, het is helderrood gemarkeerd, dus het is moeilijk te missen). Om de "Beep"-operator uit te schakelen, biedt "MTS" USSD-commando * 111 * 29 #, evenals "Internet Assistant". Activering wordt betaald, 50 roebel en 30 kopeken worden hiervoor in rekening gebracht van uw persoonlijke account en deactivering is gratis.

Aanbevolen: