Hoe De Beltoon Uit Te Schakelen In Plaats Van Piepjes

Inhoudsopgave:

Hoe De Beltoon Uit Te Schakelen In Plaats Van Piepjes
Hoe De Beltoon Uit Te Schakelen In Plaats Van Piepjes

Video: Hoe De Beltoon Uit Te Schakelen In Plaats Van Piepjes

Video: Hoe De Beltoon Uit Te Schakelen In Plaats Van Piepjes
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Als je om materiële of andere redenen hebt besloten om de service "Melodie in plaats van piepjes" uit te schakelen, dan kun je dit rechtstreeks vanaf je telefoon doen. Tegelijkertijd moet er natuurlijk rekening mee worden gehouden dat deze service voor verschillende mobiele operators op verschillende manieren is uitgeschakeld.

Hoe de beltoon uit te schakelen in plaats van piepjes
Hoe de beltoon uit te schakelen in plaats van piepjes

instructies:

Stap 1

Als u een MTS-abonnee bent en de GOOD'OK-service wilt deactiveren, kiest u * 111 * 29 # op uw telefoon en drukt u op de beltoets. Daarna wordt de service gedeactiveerd. Als u verbonden bent met de dienst Mobile Assistant, kan de dienst worden gedeactiveerd door 11 te kiezen en te bellen. Als u klant bent van de Internet Assistant-service, kunt u dit doen door naar de MTS-website te gaan - www.mts.ru. Kies het verzoek, voer de code in en deactiveer de dienst. Deactivering van de dienst wordt gratis aangeboden. Alle melodieën en instellingen worden ook verwijderd

Stap 2

Als uw telefoon is verbonden met Megafon, kunt u de service "Kiestoon wijzigen" ook op verschillende manieren vervangen:

- door vanaf uw telefoon te bellen naar 0770. Let op: het is noodzakelijk dat uw telefoon in toonmodus werkt, aangezien 0770 een spraakmenu is, en u de aanwijzingen van de autoinformer zult moeten volgen;

- door * 111 * 29 # op de telefoon te bellen en te bellen;

- door naar internet te gaan en de interface "Registratie" op de pagina nw.zamenigoodok.megafon.ru te gebruiken;

- door naar internet te gaan en het Service-Guide-systeem te gebruiken, te registreren op de websit

- door een sms te sturen met het nummer 1 naar 0770.

Het is vermeldenswaard dat deze mobiele operator een dergelijke service ook gratis kan deactiveren.

Stap 3

Als u Beeline-services gebruikt, zelfs als u besluit de "Melodie in plaats van pieptonen"-service uit te schakelen, worden alle instellingen en melodieën die u hebt geselecteerd, opgeslagen en wachten ze 30 dagen op u. Kies het verkorte nummer 0770 op de telefoon en bel. De dienst wordt gedeactiveerd. U hoeft het wachtwoord dat u heeft niet te gebruiken. Als je deze service niet zelf kunt uitschakelen, bel dan 0611 en vraag de telefoniste om de Melody-service handmatig uit te schakelen in plaats van de pieptoonservice.

Aanbevolen: