De Doorschakelservice Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Doorschakelservice Uitschakelen?
De Doorschakelservice Uitschakelen?

Video: De Doorschakelservice Uitschakelen?

Video: De Doorschakelservice Uitschakelen?
Video: Harde schijf 100% in gebruik – Windows Search uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Oproepdoorschakeling is een dienst waarmee u inkomende oproepen naar een andere telefoon kunt doorschakelen. Hiermee mis je geen belangrijke oproep, je hebt altijd contact, zelfs als je telefoon is vergrendeld. De service is verbonden met behulp van de instellingen in de telefoon zelf of met behulp van speciale USSD-opdrachten. Maar hoe kun je het bijvoorbeeld uitschakelen als je abonnee bent van de mobiele provider MTS?

De doorschakelservice uitschakelen?
De doorschakelservice uitschakelen?

instructies:

Stap 1

U kunt het doorschakelen van oproepen uitschakelen met behulp van de internetassistent. Ga hiervoor naar de officiële website van MTS. Zoek in de rechterbovenhoek het opschrift "Aanmelden bij de internetassistent" - klik erop. Voer het nummer en wachtwoord in dat u eerder hebt ingesteld. Als u geen wachtwoord hebt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, kiest u de volgende combinatie van tekens vanaf uw mobiel: * 111 * 25 # en een beltoets (het wachtwoord moet 4 tot 7 cijfers bevatten).

Stap 2

Eenmaal op de persoonlijke accountpagina ziet u een menu voor u. Zoek het tabblad "Instellingen" en daarin het item - "Oproepdoorschakeling", klik erop. Op de pagina die wordt geopend, ziet u de doorstuurvoorwaarden, die in tabelvorm zijn gerangschikt, selecteert u degene die u nodig heeft en klikt u op "Uitschakelen".

Stap 3

U kunt ook contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van het mobiele bedrijf "MTS". Vergeet niet je identiteitsbewijs en een telefoon met een geldige simkaart van deze gsm-operator mee te nemen. Staat de simkaart niet op jouw naam, dan heb je een volmacht nodig van de eigenaar met dit persoonsnummer.

Stap 4

U kunt de doorschakelservice uitschakelen met speciale USSD-commando's. Bepaal eerst welke doorschakeling je hebt geïnstalleerd: voor alle oproepen, als je lijn bezet is, buiten het dekkingsgebied van het netwerk, of je hebt gewoon de inkomende niet beantwoord. Kies het commando dat u nodig hebt om de verbinding te verbreken: - doorschakelen naar alle oproepen: ** 21 # en de beltoets; - doorschakelen als de lijn bezet is: ** 67 # en de beltoets; - doorschakelen als u niet in de toegangsgebied: ** 62 # en de beltoets; - doorschakelen als u de oproep niet beantwoordt: ** 61 # en de beltoets.

Stap 5

U kunt ook de klantenservice bellen op 0500. Nadat u contact heeft opgenomen met de operator, geeft u uw paspoortgegevens door en de service wordt uitgeschakeld.

Aanbevolen: