Een Abonnement Op Je Telefoon Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Een Abonnement Op Je Telefoon Uitschakelen
Een Abonnement Op Je Telefoon Uitschakelen

Video: Een Abonnement Op Je Telefoon Uitschakelen

Video: Een Abonnement Op Je Telefoon Uitschakelen
Video: App-meldingen uitzetten op je Android-telefoon: zo doe je dat 2024, April
Anonim

Sms-abonnementen zijn nieuws dat via sms wordt ontvangen over verschillende onderwerpen: sport, financiën, entertainment, nieuws. Bovendien heeft elk onderwerp subsecties. Bijvoorbeeld: "Sporthockey", "Sportvoetbal", "Nieuws - In Rusland", "Nieuws - In de wereld", "Financiën - Wisselkoersen", "Horoscoop - Maagd" of "Horoscoop - Boogschutter", enz. … … Sms-abonnementen komen elke dag binnen, soms zelfs meerdere keren per dag.

Een abonnement op je telefoon uitschakelen
Een abonnement op je telefoon uitschakelen

instructies:

Stap 1

Megafoon

Om erachter te komen welke abonnementen je hebt aangesloten, ga je naar het SIM-menu / MegaFonPro in de daarvoor bestemde sectie, selecteer je het item "Abonnementen". Om ongewenste abonnementen uit te schakelen, stuur je een sms (gratis) met de tekst "Lijst" of "Lijst" naar het nummer waarvan je sms-nieuws ontvangt. Abonnementen worden verwijderd.

Stap 2

Beeline

Kies * 110 * 09 # om een verzoek te versturen (gratis). Binnen 2 minuten ontvang je een sms met een lijst van alle aangesloten diensten en abonnementen. Voor elk abonnement of elke dienst wordt de aansluitkost aangegeven. Voor het deactiveren van diensten en abonnementen bel je 0622 (support) en volg je alle instructies in het geluidsmenu.

Stap 3

MTS

Om zijn diensten te beheren, heeft het bedrijf zelfs een speciale dienst gecreëerd met de naam "Mijn Diensten". Hiermee kunt u services betalen, informatie krijgen over nieuwe services en abonnementen en deze koppelen. Stuur hiervoor een sms naar 8111 met een willekeurige tekst. In het thuisnetwerk is verzenden gratis, maar bij roaming wordt het bedrag aangerekend dat overeenkomt met het tarief van uw tariefplan.

Stap 4

Heel vaak krijgen MTS-abonnees een Horoscoopabonnement. Met zijn hulp kunt u op elk moment luisteren naar wat uw sterrenbeeld gedurende de dag verwacht, of deze voorspellingen per sms ontvangen. Neem contact op met de spraakdienst Astrologie om uw abonnement te deactiveren. Luister naar de instructies en alle prompts van de autoinformer, selecteer "Abonnement verwijderen". Volg alle aanwijzingen.

Stap 5

U kunt zich abonneren op de "MTS Daghoroscoop" met behulp van de zelfbedieningsservice "Internet Assistent". Deze service bevindt zich op de officiële website van het MTS-bedrijf.

Aanbevolen: