Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een MTS-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een MTS-telefoon
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een MTS-telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een MTS-telefoon

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een MTS-telefoon
Video: MTS Mblaze Ultra Wi Fi Dongle First Time setup 2024, April
Anonim

Om verbinding te maken met internet op een mobiele telefoon waarop een MTS-simkaart is geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat het apparaat GPRS en WAP ondersteunt en deze opties ook correct configureren in het telefoonmenu.

Hoe maak je verbinding met internet met een MTS-telefoon
Hoe maak je verbinding met internet met een MTS-telefoon

instructies:

Stap 1

Lees de handleiding van het apparaat en kijk of je telefoon een internetverbinding via GPRS en WAP ondersteunt. Deze informatie is ook te vinden op de website van de operator of fabrikant van het mobiele apparaat.

Stap 2

Plaats uw MTS-simkaart in uw telefoon en schakel deze in. Normaal gesproken moet een automatisch sms-bericht standaard worden geleverd met de nodige instellingen voor internet. Sla ze op en pas ze toe op uw apparaat. Als het bericht niet is aangekomen, kunnen configuratie en verbinding handmatig worden gedaan.

Stap 3

Ga naar het telefoonmenu, open "Instellingen", selecteer de optie "Internet" en maak een nieuw toegangspunt aan. Geef de vereiste parameters ervoor op. Selecteer MTS WAP als profielnaam; de startpagina zou eruit moeten zien als wap.mts.ru; datakanaal: GPRS; toegangspunt: internet.mts.ru of wap.mts.ru. Voer 192.168.192.168 in voor het IP-adres en 8080 of 9201 voor de poort. Gebruikersnaam en wachtwoord: mts. De betekenissen en namen van verschillende menu-items, evenals het aantal instellingen zelf, kunnen variëren afhankelijk van het specifieke telefoonmodel.

Stap 4

Selecteer het juiste type internetverbinding. Als u in plaats van GPRS verbinding wilt maken via WI-FI (u moet deze functie door uw telefoon ondersteunen), dan moet u naar het hoofdmenu van het apparaat gaan en de optie "Instellingen" selecteren en vervolgens de " Draadloos" artikel. Selecteer de optie "Zoeken naar verbindingen" en wacht tot het apparaat een wifi-toegangspunt in de buurt detecteert. Activeer het en controleer uw internetverbinding.

Stap 5

Probeer de internetinstellingen te activeren via uw persoonlijke account op de MTS-website, nadat u uw login en wachtwoord heeft ontvangen. Ga naar "Internet-assistent" en open het menu "Diensten". Selecteer en activeer de juiste service en tarief voor internettoegang en controleer vervolgens de verbinding op uw apparaat.

Aanbevolen: