Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Iphone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Iphone
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Iphone

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Iphone

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Met Een Iphone
Video: How Do I Connect to Internet With iPhone? : iPhone Tutorials 2024, April
Anonim

Moderne simkaarten bevatten al alle nodige instellingen voor mobiel internet die geschikt zijn voor de meeste telefoons. Zodra u een simkaart in uw iPhone plaatst, zult u verbaasd zijn dat dit hightech-apparaat geen automatische instellingen accepteert en handmatige invoer vereist.

Hoe maak je verbinding met internet met een iphone
Hoe maak je verbinding met internet met een iphone

instructies:

Stap 1

Om internetinstellingen op uw iPhone in te stellen, opent u Instellingen - Algemeen - Netwerk - Mobiel datanetwerk en voert u in het menu dat wordt geopend de gegevens van uw mobiele provider in.

Stap 2

Als u mobiele diensten van Beeline gebruikt, voert u internet.beeline.ru in het APN-veld en beeline in de Login- en Pass-velden in.

Stap 3

Als u mobiele MTS-services gebruikt, voert u internet.mts.ru in het veld APN in en laat u de velden Aanmelden en Pass leeg.

Stap 4

Als u MegaFon mobiele diensten gebruikt, voert u internet in het APN-veld in en gdata in de Login- en Pass-velden. U kunt ook proberen de velden Login en Pass leeg te laten.

Stap 5

Als u "Light"-tarieven van MegaFon gebruikt, voert u ltmsk in het APN-veld in en voert u gdata in de Login- en Pass-velden in.

Stap 6

Als u MTS Kuban mobiele diensten gebruikt, voert u internet.kuban in het APN-veld in en laat u de velden Login en Pass leeg.

Stap 7

Als u mobiele diensten van Beeline Kazachstan gebruikt, voert u internet.beeline.kz in het APN-veld in en beeline in de Login- en Pass-velden.

Stap 8

Als u "Life" mobiele diensten gebruikt, voert u internet in het APN-veld in en laat u de velden Login en Pass leeg.

Stap 9

Als u mobiele diensten van Kyivstar gebruikt, typt u kyivstar.net in het APN-veld, igprs in het Login-veld en internet in het Pass-veld.

Stap 10

Als u UMC-mobiele services gebruikt, voert u in het APN-veld in https://www.umc.ua, en laat de velden Login en Pass leeg

Stap 11

Als u "SMARTS Shupashkar GSM" mobiele diensten gebruikt, voert u internet.smarts.ru in het APN-veld in en voert u smarts in de Login- en Pass-velden in.

Stap 12

Als u SMARTS Penza GSM mobiele diensten gebruikt, voer dan internet.smarts.ru in het APN-veld in en wap in de Login- en Pass-velden.

Stap 13

Als u de mobiele diensten van Tele2 Letland gebruikt, voert u internet.tele2.lv in het APN-veld in en laat u de velden Login en Pass leeg.

Stap 14

Als u LMT Letland mobiele diensten gebruikt, voert u internet.lmt.lv in het APN-veld in en laat u de velden Login en Pass leeg.

Aanbevolen: