Hoe Verbinding Maken Met Internet Met MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Maken Met Internet Met MTS
Hoe Verbinding Maken Met Internet Met MTS

Video: Hoe Verbinding Maken Met Internet Met MTS

Video: Hoe Verbinding Maken Met Internet Met MTS
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon is niet alleen nodig voor bellen en berichten. MTS biedt een telefoonverbinding met internet; de toegangskosten bedragen 8 roebel en 45 kopeken per 1 MB verkeer. Actieve gebruikers die niet te veel willen betalen, kunnen de meest geschikte onbeperkte internetoptie van de MTS mobiele operator kiezen. Toegangspunt (APN) - internet.mts.ru.

Hoe verbinding maken met internet met MTS
Hoe verbinding maken met internet met MTS

Het is nodig

Telefoon verbonden met MTS

instructies:

Stap 1

U kunt verbinding maken met de BIT-service, die actief is in Moskou, de regio Moskou, de regio Central en Central Black Earth van de Russische Federatie. U kunt 5 MB per uur gebruiken, 70 MB per dag. Wanneer het quotum wordt overschreden, neemt het verkeer af. BIT kost 199 roebel per maand. Om deze internetoptie in of uit te schakelen, moet u een korte opdracht * 111 * 995 # op uw telefoon kiezen. Een andere optie is om een sms-bericht te sturen naar nummer 111 met de tekst 995 om te verbinden of 9950 om te verbreken. U kunt ook de "Internet-assistent" op de officiële website van het MTS-bedrijf gebruiken. BIT is een periodieke service, dat wil zeggen dat er maandelijks opnieuw verbinding wordt gemaakt totdat de MTS-client deze internetoptie zelf uitschakelt. Het is beschikbaar voor abonnees van de meeste tariefplannen (met uitzondering van "Cool", "Caring", "Online", "Super-Online" en enkele andere).

Stap 2

U kunt de SUPERBIT-service aansluiten, die door het hele land werkt. U kunt 15 MB per uur en 100 MB per dag gebruiken. Wanneer het quotum wordt overschreden, neemt het verkeer af. SUPERBIT kost 299 roebel per maand. Om deze internetoptie in of uit te schakelen, moet u een korte opdracht * 111 * 628 # op uw telefoon kiezen. Een andere optie is om een sms-bericht te sturen naar nummer 111 met de tekst 628 - om te verbinden of 6280 - om te verbreken. U kunt ook de "Internet-assistent" op de officiële website van het MTS-bedrijf gebruiken. BIT is een periodieke service, dat wil zeggen dat er maandelijks opnieuw verbinding wordt gemaakt totdat de MTS-client deze internetoptie zelf uitschakelt. Het is beschikbaar voor abonnees van de meeste tariefplannen. Internetverkeer wordt verrekend in het uurquotum per kilobyte.

Stap 3

U kunt snelheidslimieten verwijderen terwijl u vanaf uw telefoon verbinding maakt met internet door de Turbo Button-verbinding twee of zes uur te gebruiken.

Aanbevolen: