Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Via Een Megafoonmodem

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Via Een Megafoonmodem
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Via Een Megafoonmodem

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Via Een Megafoonmodem

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Via Een Megafoonmodem
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

MegaFon-Modem is een set voor draadloze toegang tot het netwerk vanuit huis, kantoor, auto, café of elke andere plaats waar een mobiele verbinding is. Dankzij EDGE-technologie bereikt de internetverbinding van MegaFon-Modem 200 Kbps. De set van Megafon bevat een modem of pc-kaart, een simkaart met een speciaal tariefplan, een cd-schijf met stuurprogramma's en een programma om verbinding te maken met internet, instructies voor het instellen van apparatuur. Om verbinding te maken met internet via MegaFon-Modem, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Hoe maak je verbinding met internet via een megafoonmodem
Hoe maak je verbinding met internet via een megafoonmodem

Het is nodig

MegaFon-modemset

instructies:

Stap 1

Plaats de simkaart, met de metalen contacten naar beneden, in de overeenkomstige sleuf op de modem of pc-kaart. Als uw kit van Megafon een pc-kaart bevat, sluit dan de antenne erop aan.

Stap 2

Plaats de cd in het station van uw computer. Wacht tot het installatieprogramma van Wireless Manager automatisch is gedownload en volg de systeemprompts om het toevoegen van de software aan de harde schijf te voltooien.

Stap 3

Installeer de modem of pc-kaart in de gewenste sleuf op uw computer. Wacht op een melding over de succesvolle installatie van stuurprogramma's voor het nieuwe apparaat.

Stap 4

Open het geïnstalleerde programma om de modem of pc-kaart met het netwerk te verbinden. Als u een pincode moet opgeven, voert u deze in het daarvoor bestemde veld in.

Stap 5

Wacht tot de indicator voor de sterkte van het radiosignaal en de naam van de operator in het Wireless Manager-venster verschijnen. Klik op de afbeelding van de "toverstaf".

Stap 6

Vink in het venster dat verschijnt het vakje aan naast "Een nieuwe verbinding maken", schrijf de naam van de nieuwe verbinding en klik op de knop "Volgende".

Stap 7

Stel GPRS / EDGE in als het type gegevensverbinding. Selecteer "Megafon" in de lijst met beschikbare operators onderaan het scherm. Als de gewenste internetprovider niet in deze lijst voorkomt, markeert u de regel "Overig". Klik volgende.

Stap 8

Controleer of het toegangspunt het GPRS / EDGE-item is en klik nogmaals op de knop Volgende. Voer indien nodig in het formulier dat verschijnt de gebruikersnaam en het wachtwoord in om toegang te krijgen tot het netwerk. Als u een verbinding wilt maken zonder deze gegevens te gebruiken, laat u de velden gewoon leeg. Klik volgende.

Stap 9

Om extra parameters in te voeren die nodig zijn voor netwerktoegang, selecteert u "Geavanceerd" in het gedeelte "Toegangspunt". Voer het adres van het toegangspunt, het DNS-adres, de gebruikersnaam en het wachtwoord in die door de operator zijn verstrekt.

Stap 10

Klik op de knop Voltooien om het maken van de nieuwe verbinding te voltooien. Om toegang te krijgen tot internet, selecteert u het type verbinding in de lijst op het scherm en klikt u op de knop "Verbinden".

Aanbevolen: