Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Als Je Geen Huistelefoon Hebt?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Als Je Geen Huistelefoon Hebt?
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Als Je Geen Huistelefoon Hebt?

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Als Je Geen Huistelefoon Hebt?

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Als Je Geen Huistelefoon Hebt?
Video: Fix Wi-fi connected but no internet access on Android Phone and Tablets 2024, April
Anonim

Zelfs schoolkinderen kunnen zich geen leven zonder internet voorstellen. Een enorme hoeveelheid informatie is opgeslagen in zijn uitgestrektheid. Als u weet waar u naar moet zoeken en hoe, kunt u bijna alles vinden wat u zoekt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding. Veel providers bieden deze dienst aan, maar met een voorwaarde: je moet een huistelefoon hebben. En hoe zit het met degenen die het niet hebben, die het gewoon niet nodig hebben en het geen zin heeft om te betalen voor de installatie en het onderhoud ervan? En als iemand helemaal een appartement huurt, waarin geen telefoon is, en de eigenaar wil of kan het niet ophangen? Dan wordt de situatie nog erger.

Hoe maak je verbinding met internet als je geen huistelefoon hebt?
Hoe maak je verbinding met internet als je geen huistelefoon hebt?

Het is nodig

Speciale apparatuur, computer

instructies:

Stap 1

Wees niet boos. Het eerste dat u moet doen, is de namen achterhalen van alle bedrijven die internettoegang in uw stad bieden. Om te voorkomen dat je door de stad rent, ga je naar een internetcafé en besteed je wat tijd aan het zoeken naar informatie. Gebruik een zoekmachine om alle aanbieders van deze dienst te vinden. Ook stadskranten of lokale tv-reclames kunnen je hierbij helpen.

Stap 2

Aangezien deze bedrijven internettoegang bieden, hebben ze zelf allemaal hun eigen sites. Dat is erg handig, want hier kun je alle tariefplannen en aansluitvoorwaarden inzien. Dus ga terug naar een internetcafé of een verbonden vriend en bekijk alle sites van je providers.

Stap 3

Op elk van hen vindt u een tabblad "verbinding" of iets dergelijks, waar u vertrouwd kunt raken met de algemene voorwaarden, het bedrag van de betaling voor verbinding kunt achterhalen. Ook moet u het telefoonnummer of kantooradres zien waar u een overeenkomst kunt sluiten en betalen. Het is altijd het beste om vooraf te bellen en te vragen welke documenten u bij u moet hebben.

Stap 4

Daarnaast is het, indien niet op de website, telefonisch van belang om uit te zoeken of een vaste telefoon nodig is om de dienst te activeren. Ga dan door naar de volgende aanbieder. U kunt verschillende opties vinden voor internet zonder telefoon: satelliet, kabel (glasvezel), mobiel (internet van mobiele operators).

Stap 5

Als u voor satelliet-internet hebt gekozen, moet u een schotelantenne laten installeren door specialisten. Het nadeel van deze verbindingsmethode is dat de meeste schotels alleen gericht zijn op het ontvangen van verkeer. U kunt downloaden, kijken, lezen. Maar het is mogelijk dat het uploaden van uw foto of video niet mogelijk is. Deze vraag moet onmiddellijk worden verduidelijkt met de operator. Het pluspunt is dat de snelheid erg hoog is en je ook verschillende acceleratoren kunt gebruiken. Bovendien kan zo'n internet worden aangesloten op plaatsen ver van de stad, het belangrijkste is dat er een signaal van een satelliet is.

Stap 6

Het fijne van een glasvezelverbinding is dat je alleen een netwerkkaart hoeft te hebben en je in het servicegebied van deze provider moet bevinden. De snelheid en betaling zijn afhankelijk van het tariefplan dat u kiest. En natuurlijk moet je een bepaald bedrag betalen voor de aansluiting.

Stap 7

Mobiele operators bieden nu niet alleen mobiele diensten aan, maar staan ook klaar om u van internettoegang te voorzien. Deze verbindingsmethode is goed voor de mobiliteit. Kleine modems ter grootte van een gewone flashdrive kunnen zowel thuis als op straat, op het werk, in een café … in het algemeen worden gebruikt, overal waar uw operator u een verbinding met de wereld heeft gegeven. In dit geval kan de snelheid zeer hoog of juist laag zijn. Dit is echter een vrij handige optie. U hoeft alleen maar een USB-modem te kopen, de software op uw computer of laptop te installeren, een simkaart te plaatsen en het juiste tarief te kiezen. Nu ben je voorzien van internet en heb je hier geen vaste telefoon voor nodig.

Aanbevolen: