Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Op Samsung

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Op Samsung
Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Op Samsung

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Op Samsung

Video: Hoe Maak Je Verbinding Met Internet Op Samsung
Video: Samsung Smart TV: How to Connect to Internet WiFi (Wireless or Wired) 2024, April
Anonim

Het activeren van de internetverbinding op mobiele telefoons van Samsung is hetzelfde als het activeren op elke andere telefoon. Feit is dat de operator, op jouw verzoek, zelf bepaalt welk model van het overvloedige apparaat je hebt, en automatische instellingen doorstuurt. Om ze te bestellen, heeft elke operator een speciaal nummer.

Hoe maak je verbinding met internet op Samsung
Hoe maak je verbinding met internet op Samsung

instructies:

Stap 1

Voor MTS-abonnees om internetinstellingen te bestellen, is er een gratis nummer 0876 beschikbaar (het is bedoeld om te bellen), evenals nummer 1234, waarnaar u een leeg sms-bericht kunt sturen (dat wil zeggen, zonder enige tekst). Automatische instellingen kunnen ook worden besteld via de officiële website van het bedrijf (ga naar de juiste sectie en voer uw mobiele telefoonnummer in het speciale veld in).

Stap 2

De telecomoperator Beeline biedt haar abonnees twee soorten internetactivering. De eerste, uitgevoerd via GPRS, kan worden besteld door een USSD-verzoek * 110 * 181 # te sturen. Om de tweede te verbinden, kiest u het speciale commando * 110 * 111 # op het toetsenbord van de telefoon en drukt u op de belknop.

Stap 3

Ongeacht het model en merk van hun mobiele telefoon, kunnen gebruikers van het Megafon-netwerk op elk moment automatische internetinstellingen bestellen op de hoofdpagina van de officiële website van de operator. U moet eerst op het tabblad "Telefoons" klikken en vervolgens "Internet-, GPRS- en WAP-instellingen" selecteren. Vul vervolgens het aanvraagformulier in dat verschijnt.

Stap 4

Internet instellen op de telefoon is beschikbaar in Megafon en door het verzenden van sms. Kies de tekst van het bericht "1" en stuur het naar nummer 5049. Bovendien kunt u op hetzelfde nummer zowel WAP-instellingen als MMS ontvangen. Om dit te doen, geeft u in plaats van "1" respectievelijk de cijfers "2" of "3" op. Daarnaast staan er nog twee nummers voor u ter beschikking: 05049 en 05190.

Stap 5

Met de Megafon-abonneeservice kunt u ook automatische instellingen voor uw internetverbinding bestellen: bel gewoon het verkorte nummer 0500 (als u belt vanaf een mobiel) of 502-5500 (als u vanaf een vaste lijn belt). Internet instellen is altijd mogelijk in elke communicatiesalon of klantenservice.

Aanbevolen: