Een Bericht Naar Uw Telefoon Schrijven

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Uw Telefoon Schrijven
Een Bericht Naar Uw Telefoon Schrijven

Video: Een Bericht Naar Uw Telefoon Schrijven

Video: Een Bericht Naar Uw Telefoon Schrijven
Video: Mag ik je smsjes lezen? NEE! 2024, Mei
Anonim

Wie kan in onze tijd niet zo'n taak aan als het schrijven en verzenden van een sms-bericht, als een mobiele telefoon al zoiets als een derde hand voor mensen is geworden? Sommige gebruikers van mobiele telefoons die onlangs een telefoon hebben gekocht, hebben inderdaad dergelijke problemen en negeren deze handige functie gewoon en geven er de voorkeur aan alleen telefoongesprekken te voeren.

Een bericht naar uw telefoon schrijven
Een bericht naar uw telefoon schrijven

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar het menu van je telefoon. Zoek het item "Berichten", selecteer "Bericht maken" of "Nieuw bericht". Typ uw bericht door op de knoppen met de bijbehorende letters te drukken. Als je toetsenbord geen Russische letters heeft, is dit geen probleem - je zult na een paar verzonden berichten aan hun rangschikking wennen.

Trouwens, je moet de mogelijkheid om berichten in Latijnse letters te schrijven niet negeren. Het feit is dat je met het bericht in Latijnse tekens 160 tekens kunt typen, en in het Russisch - veel minder.

Stap 2

Om het telefoonnummer van de ontvanger niet opnieuw handmatig te kiezen, vult u uw telefoonboek in met de meest gebruikte nummers. Nu kun je snel het nummer vinden waarnaar je een bericht moet sturen, en bovendien weet je precies wie het bericht aan jou heeft geschreven, als zijn nummer in je telefoonboek staat.

Stap 3

Begin je bericht met een begroeting, eindig met een handtekening zodat de persoon precies weet wie hem het bericht heeft geschreven. Stel uw bericht vakkundig op, volgens de regels van een e-mail, slechts een zeer korte.

Stap 4

Wat uw telecomoperator ook is, ze ondersteunen bijna allemaal de service "Wacht op een oproep" of "Bel me terug". Vraag bij de telefoniste na welk nummer u moet bellen om de dienst te gebruiken. Op deze manier kunt u gratis berichten sturen waarin u wordt gevraagd terug te bellen. Toegegeven, het aantal van dergelijke berichten per dag is meestal beperkt.

Aanbevolen: