Een Bericht Van Internet Naar Uw Telefoon Schrijven

Inhoudsopgave:

Een Bericht Van Internet Naar Uw Telefoon Schrijven
Een Bericht Van Internet Naar Uw Telefoon Schrijven

Video: Een Bericht Van Internet Naar Uw Telefoon Schrijven

Video: Een Bericht Van Internet Naar Uw Telefoon Schrijven
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

SMS is de handigste manier van communiceren als u een kort bericht naar de geadresseerde moet sturen. Met internet kunt u dit gratis doen met een van de eenvoudigste methoden.

Een bericht van internet naar uw telefoon schrijven
Een bericht van internet naar uw telefoon schrijven

instructies:

Stap 1

Ten eerste kunt u gratis berichtenservices gebruiken die te vinden zijn op de officiële websites van operators, zoals beeline.ru en mts.ru. Deze methode is geschikt voor u als u de telecomoperator kent waaraan uw abonnee is toegewezen. Laten we eens kijken naar het voorbeeld van het verzenden van een bericht naar een abonnee van de Beeline-operator. Ga naar de site www.beeline.ru en gebruik vervolgens de sitezoekopdracht of sitemap om de pagina met het indieningsformulier te vinden. Voer vervolgens het nummer van de ontvanger en de berichttekst in. Vul het verificatieveld in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 2

U kunt ook profiteren van diensten zoals https://smsmes.com/. Met hun hulp kunt u niet alleen berichten naar Rusland sturen, maar ook naar andere landen. Het gebruiksschema is vrij eenvoudig, ga gewoon naar de site en selecteer vervolgens het land en de operator waaraan uw geadresseerde is toegewezen. Daarna wordt u doorgestuurd naar de officiële website van de operator, waar het formulier voor het gratis verzenden van berichten zal staan.

Stap 3

Voor langdurige uitwisseling van berichten kunt u messenger-programma's gebruiken die de functie hebben om berichten te verzenden, zoals icq of mail.agent. Laten we deze optie eens bekijken aan de hand van het voorbeeld van het gebruik van het programma mail.agent. Ga naar de mail.ru-website en download het installatiebestand, installeer en voer de applicaties uit. Om het te gebruiken, moet u zich registreren op de mail.ru-website, uitvoeren als het afwezig is. Log in op het programma met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Voeg een nieuw contact toe voor oproepen en sms. Vul het nummer van de ontvanger in, waarna je hem gratis berichten kunt sturen.

Aanbevolen: