Hoe Een IPad Naar Rusland Te Importeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPad Naar Rusland Te Importeren
Hoe Een IPad Naar Rusland Te Importeren

Video: Hoe Een IPad Naar Rusland Te Importeren

Video: Hoe Een IPad Naar Rusland Te Importeren
Video: iPad mini: Почти iPad Pro 2024, Mei
Anonim

De start van de verkoop in de Verenigde Staten en enkele andere landen van de wereld van de nieuwe iPad 3 tabletcomputer zorgde voor veel opschudding, in de begintijd stonden mensen in enorme rijen om een nieuw apparaat van Apple te kopen. Het wordt echter niet in Rusland verkocht, dus veel Russen zijn geïnteresseerd in hoe een nieuw gadget in het land kan worden geïmporteerd.

Hoe een iPad naar Rusland te importeren
Hoe een iPad naar Rusland te importeren

Noodzakelijk

ontvangstbewijzen voor aankopen

instructies:

Stap 1

Het uiterlijk van elk nieuw apparaat van Apple, de erkende wetgever in de wereld van tabletcomputers, wordt altijd met grote belangstelling bekeken door potentiële kopers. Helaas bereiken de producten van het bedrijf Rusland altijd met een lange vertraging, dus Russen moeten op zoek naar verschillende manieren om nieuwe items te verwerven. Velen zijn vooral geïnteresseerd in de vraag of het mogelijk is om voor een particulier een iPad in Rusland te importeren en welke problemen zich kunnen voordoen bij de douane.

Stap 2

We kunnen degenen feliciteren die naar het buitenland reizen en met het vliegtuig reizen, ze kunnen volledig vrij tablets (en andere goederen) ter waarde van 10 duizend euro in Rusland importeren. Als de basisversie van iPad 3 ongeveer $ 500 kost, kan één persoon minstens 20 computers of zelfs meer importeren (rekening houdend met het verschil in de dollar- en euro-wisselkoersen). De bestaande gewichtsbeperkingen - 50 kg - zijn in dit geval ook geen reden tot bezorgdheid, aangezien één iPad minder dan een kilogram weegt.

Stap 3

Voorheen werden kwantitatieve beperkingen op de invoer van twee of meer van hetzelfde type goederen nu opgeheven, er is alleen een beperking op het totaalbedrag. Bij het importeren van goederen wordt de waarde ervan bevestigd door controles. Houd er rekening mee dat als u geen vliegtuig gebruikt, maar vervoer over land, het bedrag waarvoor u belastingvrij goederen kunt invoeren, wordt verlaagd naar 1,5 duizend euro.

Stap 4

Vergeet niet dat als de totale waarde van de geïmporteerde goederen hoger is dan 10 duizend euro (of 1,5 duizend voor vervoer over land), u een heffing moet betalen van 30% van de waarde van de goederen boven de gespecificeerde normen.

Stap 5

Nog niet zo lang geleden stonden de Russische autoriteiten bedrijven toe om duty-free tablets van Apple te importeren, dus je mag verwachten dat de prijs van deze toestellen vrij snel zal dalen. Over de redenen voor een dergelijke loyaliteit aan een bepaald bedrijf wordt nog steeds gedebatteerd, maar de belastingvrije import van iPad in Rusland is nog steeds aan de gang. Het is vermeldenswaard dat we volgens sommige rapporten in oktober 2012 de release van het volgende nieuwe product van Apple - iPad 4 kunnen verwachten.

Aanbevolen: