Hoe Bel Je Een Nummer Naar Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Nummer Naar Rusland
Hoe Bel Je Een Nummer Naar Rusland

Video: Hoe Bel Je Een Nummer Naar Rusland

Video: Hoe Bel Je Een Nummer Naar Rusland
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Soms gebeurt het dat we, terwijl we op vakantie zijn in het buitenland of op zakenreis zijn in het buitenland, onze familie en vrienden willen bellen, we gewoonlijk de "acht", het netnummer, het telefoonnummer kiezen en begrijpen dat het onmogelijk is om door te komen, omdat dit algoritme werkt niet voor internationale communicatie.

Hoe bel je een nummer naar Rusland
Hoe bel je een nummer naar Rusland

instructies:

Stap 1

Het algemene principe van bellen naar andere landen over de hele wereld is hetzelfde: eerst moet u toegang krijgen tot de internationale lijn en vervolgens de code kiezen van het land waarnaar wordt gebeld, waarna - de stadscode en de abonnee nummer of federaal mobiel nummer.

Stap 2

De internationale toegangscode verschilt van land tot land. Als u in de VS bijvoorbeeld naar Rusland wilt bellen vanaf een vaste telefoon, moet u "011" bellen, in Duitsland of Oekraïne - "00". Als u vanaf een mobiele telefoon belt, kunt u in plaats van de toegangscode het "+"-teken kiezen.

Stap 3

Daarna moet u de landcode van de telefoon kiezen. Voor Rusland is het "7" (zeven). Dit wordt gevolgd door het netnummer en het nummer van de gebelde abonnee (in totaal moeten ze 10 cijfers zijn). Houd er rekening mee dat u de code voor binnenlandse Russische interlokale toegang ("8"), die vaak wordt geschreven bij het opgeven van een stadscode, niet hoeft te kiezen.

Stap 4

Om bijvoorbeeld vanuit de VS naar Moskou te bellen vanaf een vaste telefoon (netnummer 495 of 499), is de volgende kiesprocedure vereist: 011-7-495- (zevencijferig abonneenummer). Bij het kiezen vanaf een mobiele telefoon wordt de volgorde vereenvoudigd: + 7 -495- (zevencijferig abonneenummer). Bij het bellen naar een mobiel blijft de kiesvolgorde in wezen hetzelfde als in Rusland: + 7 - driecijferige mobiele operatorcode - zevencijferig abonneenummer.

Aanbevolen: