Hoe IPad Naar Rusland Te Brengen

Inhoudsopgave:

Hoe IPad Naar Rusland Te Brengen
Hoe IPad Naar Rusland Te Brengen

Video: Hoe IPad Naar Rusland Te Brengen

Video: Hoe IPad Naar Rusland Te Brengen
Video: iPad mini 6 без рамок — замена iPhone? 2024, Mei
Anonim

Na de start van de verkoop in de Verenigde Staten en vele andere landen van de wereld van de iPad 3-tablet, voelden veel Russische gebruikers zich buitengesloten, omdat ze deze niet in Rusland verkopen. Natuurlijk kan iPad 3 uit de hand worden gekocht, maar de prijs is vrij hoog. Daarom zijn veel fans van de nieuwe gadget geïnteresseerd in de vraag hoe je deze in Rusland kunt importeren.

Hoe iPad naar Rusland te brengen
Hoe iPad naar Rusland te brengen

instructies:

Stap 1

De release van nieuwe toestellen van Apple wordt altijd met grote belangstelling verwacht. De release van de nieuwe iPad 3 tabletcomputer was geen uitzondering; op de dag van de start van de verkoop stonden enorme rijen in de rij bij de winkels. Helaas is de nieuwe iPad nog steeds niet te koop in Rusland, dus je kunt hem alleen uit de hand kopen. In het buitenland hebben veel Russen de mogelijkheid om een nieuwe computer aan te schaffen, maar maken zich begrijpelijkerwijs zorgen om deze naar het land te brengen. Ze zijn vooral geïnteresseerd in hoeveel tablets een persoon onbelast kan vervoeren en of er problemen kunnen ontstaan bij de douane.

Stap 2

Iedereen die geïnteresseerd is in het nieuwe apparaat van Apple kan worden aangemoedigd - de Russische douane stond belastingvrije invoer in het land toe, dus de prijs ervoor zal dalen. Je kunt ook zelf een iPad importeren: volgens de bestaande douaneregels kan een particulier goederen ter waarde van maximaal 1,5 duizend euro zonder aangifte over land invoeren en tot 10 duizend euro als de goederen per vliegtuig worden vervoerd. Aangezien de prijs van de goedkoopste versie van de iPad 3 rond de $ 500 ligt, kan één persoon per vliegtuig tot twintig tablets importeren zonder aangifte te doen. Aangezien de doos met het apparaat minder dan een kilogram weegt, zal het totale gewicht van de partij niet hoger zijn dan 20 kg, daarom is de bestaande gewichtslimiet (50 kg) ook niet van toepassing.

Stap 3

Nog niet zo lang geleden werden drie of meer computers (of andere elektronische apparatuur) als een commerciële partij beschouwd en moesten ze aangifte doen tegen betaling van een accijns. Momenteel is er geen kwantitatieve beperking op de invoer van goederen, de waarde ervan wordt bevestigd door controles. Indien de waarde van de goederen hoger is dan 1,5 duizend euro bij vervoer over land en 10 duizend euro bij vervoer door de lucht, moet dit worden aangegeven. Over het bedrag dat de vastgestelde limiet overschrijdt, moet u ook een vergoeding van 30% betalen.

Aanbevolen: