Een Gebruikte IPod Kiezen Used

Inhoudsopgave:

Een Gebruikte IPod Kiezen Used
Een Gebruikte IPod Kiezen Used

Video: Een Gebruikte IPod Kiezen Used

Video: Een Gebruikte IPod Kiezen Used
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, Mei
Anonim

Ipod is een universele mediaspeler waarmee je muziek, video's, foto's enz. kunt afspelen. Sommige mensen denken dat het geld dat de originele Ipod 2 kost het niet waard is om tweedehands spullen te kopen.

Een gebruikte iPod kiezen used
Een gebruikte iPod kiezen used

Sommige mensen zijn van mening dat het kopen van een gebruikt product gerechtvaardigd is. Aan de ene kant is dit waar, maar aan de andere kant niet. Bij het kopen van gebruikte apparatuur moet u op een groot aantal nuances letten. Als al deze nuances aan alle noodzakelijke vereisten voldoen, kunt u een behoorlijk goed product krijgen voor minder dan in de detailhandel. De iPod is geen uitzondering. Misschien is het voor niemand een geheim dat de apparatuur van Apple veel geld kost, en in dit opzicht kopen mensen liever gebruikte apparatuur meer.

Modelselectie

De eerste stap is om te beslissen over een specifiek Ipod-model. Vandaag kunt u vinden: Ipod Classic, Ipod Touch, Ipod Nano, Ipod Shuffle. Elk van deze modellen heeft zijn eigen voordelen. De iPod Shuffle is ideaal voor mensen die naar muziek luisteren tijdens het reizen, sporten en meer. Hij heeft geen scherm en heeft relatief weinig geheugen. De iPod Classic is al groter, ondersteunt meer geheugen, maar is door zijn formaat uiterst beperkt in gebruik. Ipod Touch is ideaal voor gebruik in combinatie met iPad 3, dankzij de iCloud-service.

Nuances naar keuze

Bij het kiezen van een bepaald model moet u natuurlijk bij de verkoper navragen of de binnenkant van de Ipod niet is vervangen. Heel vaak doen mensen dit in verband met het feit dat ze proberen meer voordeel te halen uit de verkoop van producten van toch al lage kwaliteit (na vervanging van de binnenkant). Uiteraard gaat de garantie, als deze nog geldig is, verloren. Een belangrijk aspect is het scherm. Als het zich op de Ipod bevindt, moet u nader kijken of er dode pixels verschijnen (elk punt op het scherm knippert of brandt constant in één kleur). Dit probleem doet zich voor bij alle LCD-schermen. In het geval dat een dergelijke storing is gevonden, is het beter om de aankoop te weigeren, omdat het scherm na verloop van tijd volledig zal stoppen met werken.

Naast al het bovenstaande moet nog een ding worden opgemerkt. Koop je een gebruikte Ipod op speciale bronnen (bijvoorbeeld eBay of Amazon), dan is het beter om de verkoper zelf eens nader te bekijken. Als hij meerdere pagina's heeft waarop hij apparatuur verkoopt, dan is dit hoogstwaarschijnlijk een dealer, en de meeste verkopen verre van de beste kwaliteit goederen. Als u bij het kiezen van een iPod op dergelijke nuances let, dan koopt u hoogstwaarschijnlijk een product van echt hoge kwaliteit.

Aanbevolen: