Hoe De Fabricagedatum Van Een Batterij Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Fabricagedatum Van Een Batterij Te Bepalen?
Hoe De Fabricagedatum Van Een Batterij Te Bepalen?

Video: Hoe De Fabricagedatum Van Een Batterij Te Bepalen?

Video: Hoe De Fabricagedatum Van Een Batterij Te Bepalen?
Video: Accu en dynamo testen 2024, April
Anonim

De fabricagedatum van bijna alle apparatuur en de onderdelen ervan kan op verschillende manieren worden gevonden, maar het is het beste om de documentatie die bij u wordt geleverd bij u te hebben.

Hoe de fabricagedatum van een batterij te bepalen?
Hoe de fabricagedatum van een batterij te bepalen?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om de fabricagedatum van de batterij van uw mobiele telefoon te achterhalen, moet u ervoor zorgen dat er een speciale servicecode op de achterkant staat, die de informatie bevat waarin u geïnteresseerd bent. De eerste letter in deze combinatie geeft de maand aan, in dit geval komt de volgorde van de letter in alfabetische volgorde overeen met de volgorde van de maanden in het jaar, dat wil zeggen dat aan het begin van de code elke letter van het Latijnse alfabet kan worden aangegeven van A, wat betekent januari, tot L, respectievelijk - december. De tweede letter geeft het bouwjaar aan, wederom in alfabetische volgorde, te beginnen met het jaar waarin het eerste exemplaar van dit batterijmodel is geproduceerd. Het volgende cijfer geeft de week van release aan.

Stap 2

Als uw batterij een andere achtcijferige code heeft, zoekt u het zesde cijfer vanaf het einde van de combinatie, dit is het fabricagejaar. Het vijfde en vierde cijfer vertellen gebruikers de week van het jaar waarin de batterij in de fabriek is vervaardigd.

Stap 3

Gebruik de officiële websites van fabrikanten van mobiele telefoons om de fabricagedatum van uw batterij te achterhalen. Houd er rekening mee dat in dit geval de informatie die is gelezen van de originele batterij die bij het mobiele apparaat van deze fabrikant is geleverd, of batterijen van hetzelfde merk die afzonderlijk zijn gekocht, geaccepteerd.

Stap 4

Als u een batterij als een afzonderlijke goedereneenheid hebt gekocht, kijk dan naar de etikettering en ontdek op de officiële website van de fabrikant hoe u deze kunt ontcijferen om gegevens over de fabricagedatum te verkrijgen. Kijk ook in de technische documentatie van het apparaat naar de aanwezigheid van informatie waarin u geïnteresseerd bent, het is goed mogelijk dat dit op de garantiekaart of op de verpakking staat vermeld. U kunt ook de nodige informatie krijgen van verkoopadviseurs.

Aanbevolen: