Hoe Foto's Van Mobiel Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Mobiel Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Mobiel Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Mobiel Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Mobiel Over Te Zetten
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, April
Anonim

Moderne telefoons zijn uitgerust met een camera waarmee u hoogwaardige foto's met een uitstekende resolutie kunt maken. Als je wilt, kun je afbeeldingen van je mobiel naar andere apparaten sturen.

Hoe foto's van mobiel over te zetten
Hoe foto's van mobiel over te zetten

instructies:

Stap 1

Pas de ingebouwde Bluetooth-functie toe. Breng een verbinding tot stand tussen de twee telefoons en breng de gewenste afbeelding over. Om dit te doen, zoekt u de gewenste afbeelding, klikt u op de knop "Opties" en vervolgens op "Verzenden".

Stap 2

Zoek Bluetooth in het submenu dat verschijnt. Als de mobiele telefoon een ander apparaat detecteert tijdens het zoeken, wordt de bestandsoverdracht gestart. Houd er rekening mee dat de afstand tussen mobiele telefoons niet meer dan 10 meter mag zijn.

Stap 3

Breng foto over van telefoon naar computer met behulp van een USB-kabel. Steek hem tegelijkertijd eerst in de ingang op het paneel van uw systeemeenheid en bevestig hem vervolgens aan de mobiele.

Stap 4

Wacht tot het optievenster op het scherm verschijnt. Zoek het item "Bestanden overzetten naar pc" of "Verbinding maken" (afhankelijk van het merk van de telefoon zal de inscriptie anders zijn). De mobiele telefoon maakt nu verbinding met de pc.

Stap 5

Ga naar "Mijn documenten" op uw computer. Maak een speciale map waar de afbeeldingen worden overgebracht. Zoek vervolgens "Mijn Computer" op uw bureaublad. Klik op deze snelkoppeling en zoek de aanduiding van uw telefoon. Het zou moeten verschijnen als verwisselbare media met de naam en het modelnummer.

Stap 6

Open de gewenste map en selecteer de foto's die u naar uw computer wilt overbrengen. Dit doe je met de linkermuisknop, terwijl je de Ctrl-toets ingedrukt houdt. Sleep de objecten naar de opgegeven locatie zonder de knop los te laten.

Stap 7

Gebruik een laptop met ingebouwde Bluetooth om foto's over te zetten. Hiervoor moet je deze module op beide apparaten activeren. Selecteer afbeeldingen op uw telefoon en markeer ze met selectievakjes. Tik vervolgens op "Verzenden via Bluetooth". Zoek het actieve apparaat (laptop) en koppel ze. Als de bovenstaande methoden niet bij u passen, gebruik dan een andere optie, hoe u een foto vanaf uw mobiele telefoon kunt verzenden.

Stap 8

Zet de foto via een mobiele internetverbinding over naar uw e-mailaccount. Nadat u het vanaf een computer of laptop hebt ingevoerd, hoeft u alleen alle ontvangen bestanden op te slaan. Houd er rekening mee dat deze methode onhandig is, aangezien u bij het uploaden van afbeeldingen extra betaalt voor verkeer.

Aanbevolen: