Hoe De Telefoon Tijdelijk Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Tijdelijk Uit Te Schakelen?
Hoe De Telefoon Tijdelijk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Telefoon Tijdelijk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Telefoon Tijdelijk Uit Te Schakelen?
Video: Hoe kan telefoon automatisch uitschakelen en inschakelen. 2024, April
Anonim

Het tijdelijk loskoppelen van de telefoon van het netwerk kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuwe woonplaats of voor een lange tijd weggaan. De ontkoppelingsprocedure is vrij eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag.

Hoe de telefoon tijdelijk uit te schakelen?
Hoe de telefoon tijdelijk uit te schakelen?

Noodzakelijk

identiteitsbewijs

instructies:

Stap 1

Om je telefoon tijdelijk los te koppelen, ga je eerst naar je telefoonmaatschappij.

Stap 2

Toon uw identiteitsbewijs, vraag de medewerker van de organisatie om u een formulier te bezorgen voor het invullen van een aanvraag voor tijdelijke ontkoppeling van uw telefoon van het netwerk.

Stap 3

Vul de aanvraag zorgvuldig in en bekijk elk item zorgvuldig. Vergeet niet de periode te vermelden waarvoor u uw telefoon wilt uitschakelen. Controleer de juistheid van het invullen van de aanvraag, vergelijk deze nogmaals met het monster, zet de datum en handtekening.

Stap 4

Bezorg de ingevulde aanvraag aan de medewerker van het telefoonbedrijf.

Stap 5

Ontvang een kant-en-klaar ontvangstbewijs voor het verbreken van de verbinding of vul het juiste formulier in uit het voorbeeld dat door de medewerker van uw telefoonmaatschappij is verstrekt.

Stap 6

Betaal in elk filiaal van de bank voor het tijdelijk uitschakelen van de telefoon. Toon de betaalde bon met uw paspoort aan de medewerker van het telefoonbedrijf.

Stap 7

Zorg voor bewijsstukken waaruit blijkt dat de telefoon tijdelijk is losgekoppeld, met vermelding van de periode van loskoppeling.

Stap 8

Om geen maandelijks bedrag te betalen voor de maand waarin je de telefoon gaat uitzetten, doe je dit een paar dagen voor het begin van de maand zelf. In dit geval hoeft u wegens meerdere dagen niet tevergeefs het maandelijkse abonnementsgeld voor de hele maand te betalen. Houd er echter rekening mee dat veel telefoonmaatschappijen abonnementskosten in rekening kunnen brengen om uw nummer te behouden, zelfs als uw telefoon tijdelijk is afgesloten. Bestudeer zorgvuldig het contract voor het verstrekken van uw telefoonnummer in het gedeelte over betalingen met de serviceprovider.

Stap 9

Tijdelijke ontkoppelingsdiensten zijn tegen betaling en afhankelijk van de tarieven van de individuele telefoonmaatschappij. Zorg er daarom van tevoren voor dat u weet hoeveel deze procedure kost. Het kan zijn dat de kosten van het tijdelijk uitschakelen van uw telefoon de redenen waarom u dit wilt doen niet rechtvaardigen.

Aanbevolen: