De Service Deactiveren?

Inhoudsopgave:

De Service Deactiveren?
De Service Deactiveren?

Video: De Service Deactiveren?

Video: De Service Deactiveren?
Video: Disable Unnecessary Services in Windows 10 in 2021 2024, Mei
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "MTS" hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende diensten. De mobiele operator opent elke maand nieuwe mogelijkheden, waaronder nieuwe opties voor tariefplannen. De service die je eerder hebt geactiveerd, kan minder winstgevend worden dan de andere. In dit geval hoeft u alleen de oude los te koppelen en de nieuwe aan te sluiten.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om een service uit te schakelen, kunt u de Internet-assistent gebruiken. Ga hiervoor naar de officiële website van het mobiele bedrijf "MTS". Bovenaan de pagina ziet u het opschrift "Login to the Internet Assistant", klik erop.

Stap 2

Er wordt een pagina voor u geopend waar u uw nummer (simkaart) en wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot het zelfbedieningsgedeelte. Om een wachtwoord in te stellen, kiest u vanaf uw mobiele telefoon de volgende toetsencombinatie: * 111 * 25 # en de belknop of 1115. Volg daarna de instructies van de informant. Het wachtwoord moet vier tot zeven cijfers lang zijn.

Stap 3

Nadat u de gegevens heeft ingevoerd, klikt u op "Inloggen". Het Internet Assistant-menu wordt voor u geopend. Klik op het tabblad "Tarieven, Diensten en Kortingen" op het item "Servicebeheer". Vervolgens wordt een nieuwe pagina geopend.

Stap 4

Selecteer degene die u wilt loskoppelen in de lijst met verbonden services. Er tegenover ziet u het opschrift "uitschakelen", klik erop. Er verschijnt een venster voor u waarin uw wens om de optie uit te schakelen nogmaals wordt verduidelijkt, klik op "De service uitschakelen". U kunt niet één, maar meerdere services tegelijk kiezen. Ze worden weergegeven in de vorm van een tabel, waaronder u ook op "Service uitschakelen" moet klikken.

Stap 5

U kunt de dienst ook deactiveren door de MTS-abonneeservicelijn te bellen. Om dit te doen, belt u 0890 vanaf uw mobiele telefoon en wacht u tot de operator antwoordt, die u zal vragen de paspoortgegevens te noemen van de persoon voor wie het nummer is geregistreerd.

Stap 6

Een andere manier om een dienst uit te schakelen, is door naar het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "MTS" te gaan. Neem je identiteitsbewijs en simkaart mee (optioneel). Het is belangrijk dat de simkaart op je naam staat of dat je een volmacht bij je hebt.

Aanbevolen: