Waar Kan Ik Een Gebruikte Telefoon Laten Vallen?

Inhoudsopgave:

Waar Kan Ik Een Gebruikte Telefoon Laten Vallen?
Waar Kan Ik Een Gebruikte Telefoon Laten Vallen?

Video: Waar Kan Ik Een Gebruikte Telefoon Laten Vallen?

Video: Waar Kan Ik Een Gebruikte Telefoon Laten Vallen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is al lang een integraal onderdeel geworden van het leven van de moderne samenleving. Omdat de vraag naar deze attributen voortdurend toeneemt, proberen fabrikanten zoveel mogelijk modellen te produceren, waardoor de consument wordt aangetrokken om een nieuwe aankoop te doen. Waar geef je het oude toestel terug als de mobiele telefoon kapot is, uit de mode is of gewoon moe is?

Waar kan ik een gebruikte telefoon laten vallen?
Waar kan ik een gebruikte telefoon laten vallen?

instructies:

Stap 1

U kunt proberen een telefoon te verkopen die zijn tijd heeft overleefd, maar nog steeds zijn werkcapaciteit op de markt of via internet heeft behouden. Om dit te doen, moet u een advertentie plaatsen op een gespecialiseerde website of forum die zich bezighoudt met de aan- en verkoop van gebruikte goederen. Toegegeven, daarvoor is het raadzaam om voor het uiterlijk van de gebruikte buis te zorgen, het verwijderbare paneel of het hele lichaam als geheel te vervangen. Zo neemt de kans om de bijgewerkte telefoon te verkopen aanzienlijk toe. Veel hangt natuurlijk af van het model van het toestel en de vraagprijs. Er zijn immers nogal wat mensen die een oude, maar winstgevende telefoon in goede staat willen kopen.

Stap 2

Het is een redelijk redelijke optie - de gebruikte telefoon overhandigen aan een speciaal ontvangst- en uitwisselingspunt van dergelijke apparaten. Er zijn organisaties die massa-acties uitvoeren, oude toestellen aannemen in ruil voor nieuwe tegen een kleine meerprijs. Ook regelen winkels voor huishoudelijke apparaten vaak gratis distributie van moderne telefoons in ruil voor verouderde modellen. Toegegeven, de kwaliteit van dergelijke mobiele telefoons laat veel te wensen over.

Stap 3

Als de mobiele telefoon niet in goede staat verkeert of zo oud is dat hij niet meer verkocht of geruild kan worden, dan kun je hem inleveren bij een recyclingcentrum. Daar wordt het op de juiste manier afgevoerd zonder schade aan het milieu. Het is bekend dat het grootste gevaar schuilt in de inhoud van telefoonbatterijen door de aanwezigheid van giftige stoffen als nikkel en lithiumhydride. Maar microschakelingen en printplaten van een mobiel apparaat hebben ook kankerverwekkende eigenschappen, vanwege het gehalte aan arseen en lood erin. Daarom is het onverstandig om je mobiele telefoon in een gewone prullenbak te gooien.

Stap 4

En tot slot kan een saaie pijp gewoon cadeau worden gedaan aan iemand die hem nodig heeft. Er zijn verschillende liefdadigheidsinstellingen die oude apparaten inzamelen ten behoeve van de armen. Door dergelijke mensen een mobiel apparaat te geven, kun je het probleem van een onnodige telefoon oplossen en een goede daad doen.

Aanbevolen: