Hoe U Uw Telefoon Ontoegankelijk Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Ontoegankelijk Kunt Maken
Hoe U Uw Telefoon Ontoegankelijk Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Telefoon Ontoegankelijk Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Telefoon Ontoegankelijk Kunt Maken
Video: Met deze gadget maak je mooiere filmpjes met je smartphone 2024, April
Anonim

Om de telefoon onbeschikbaar te maken voor een bepaalde abonnee, is het niet nodig om contact op te nemen met de diensten van de operator. De meeste moderne telefoons ondersteunen de Black List-functie.

Hoe u uw telefoon ontoegankelijk kunt maken
Hoe u uw telefoon ontoegankelijk kunt maken

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Open het menu van je telefoon en ga naar het item oproepinstellingen. Zoek de functie "zwarte lijst" erin en selecteer in het contextmenu om een nieuw contact toe te voegen uit het telefoonboek, uit het oproeplogboek, of voer gewoon het nummer in van de abonnee wiens oproepen u in de toekomst wilt negeren.

Stap 2

Wijzigingen opslaan, indien nodig de telefooncode invoeren om te bevestigen. Deze functie is ook te vinden in de telefoonparameters, in het bedieningspaneel, in de telefoonboekinstellingen - alles hangt hier volledig af van de kenmerken van het model.

Stap 3

Als je een smartphone hebt en je kunt de Black List-functie niet vinden in je telefoon of als deze gewoon niet beschikbaar is in je model, download dan een speciale applicatie die deze volledig zal vervangen. Houd er rekening mee dat deze volledig moet overeenkomen met de schermresolutie-instellingen van uw smartphone en de versie van het besturingssysteem dat erop is geïnstalleerd.

Stap 4

Voordat u toepassingen installeert die uw oproepen aanpassen, moet u eerst de beoordelingen van andere gebruikers lezen, want het is heel goed mogelijk dat dit malware is die oproepen van uw telefoon naar andere telefoons of berichten naar korte nummers stuurt.

Stap 5

Als je een gewone telefoon hebt die niet de functie heeft om abonnees aan de zwarte lijst toe te voegen, neem dan contact op met de operator om oproepen van bepaalde nummers naar de jouwe te blokkeren. Als u de abonnee van dit nummer bovendien wilt laten bellen naar uw telefoon, moet u opnieuw contact opnemen met de operator. Dit is niet erg handig, aangezien je vaak lang moet wachten op een antwoord. De enige andere manier om hier uit te komen, is door de telefoon uit te zetten en te wachten tot ze je niet meer bellen of de telefoon in de stille modus te zetten, vooral omdat je op veel mobiele apparaten de oproepparameters voor elk contact in het telefoonboek afzonderlijk kunt configureren.

Aanbevolen: