Een Gebruikte Mobiele Telefoon Verkopen?

Inhoudsopgave:

Een Gebruikte Mobiele Telefoon Verkopen?
Een Gebruikte Mobiele Telefoon Verkopen?

Video: Een Gebruikte Mobiele Telefoon Verkopen?

Video: Een Gebruikte Mobiele Telefoon Verkopen?
Video: Je iPhone/ iPad gereedmaken voor verkoop (of herstelling) 2024, Mei
Anonim

De moderne markt voor mobiele telefoons ontwikkelt zich snel en de behoefte om een irrelevant of gewoon saai apparaat te verkopen, komt vaak voor. In dergelijke gevallen wilt u het maximale halen uit de verkoop van uw mobiele apparaat. Er zijn verschillende manieren om een mobiele telefoon te verkopen. Welke je kiest, hangt alleen van jou af.

Een gebruikte mobiele telefoon verkopen?
Een gebruikte mobiele telefoon verkopen?

instructies:

Stap 1

Een universele verkoopmethode per advertentie past misschien bij iedereen. Het is het beste om uw advertentie op internet te plaatsen, aangezien het vrij moeilijk zal zijn om zoiets als een mobiele telefoon via een krant te verkopen. Feit is dat de koper tegenwoordig geen "varken in een zak" wil kopen en liever foto's van het model ziet. Het internet biedt deze mogelijkheid. Daarnaast plaats je in een paar minuten een advertentie online en als de prijs goed is ingesteld, kun je binnen een paar uur een telefoon verkopen.

Stap 2

Populaire bronnen waar u snel en winstgevend een mobiele telefoon kunt verkopen, zijn sites zoals: www.avito.ru, www.molotok.ru, www.olx.ru, www.irr.ru, www.sotovik.ru. Er is hier dagelijks veel bezoek, maar vooral inwoners van megalopolissen gebruiken deze middelen. Als je ver van grote steden woont, is het beter om te kijken naar de diensten van een van de lokale sites waar gratis advertenties zijn toegestaan. Om het te plaatsen, moet u zich meestal registreren, een standaardformulier invullen met vermelding van de tekst van de advertentie en uw contactgegevens

Stap 3

Als je van plan bent om na verkoop van je oude telefoon direct een nieuw product voor jezelf aan te schaffen in ruil, dan kun je gebruik maken van een dienst vergelijkbaar met die voor automobilisten, namelijk Trade In. Bij sommige mobiele netwerkwinkels kunnen klanten hun telefoon voor een zacht prijsje retourneren en in plaats daarvan een nieuwe kopen. Opgemerkt moet worden dat de gemiddelde prijs waartegen zij gewoonlijk gebruikte mobiele apparaten kopen, iets hoger is dan die aangeboden door kopers van apparatuur op de elektronicamarkten.

Stap 4

Overigens kun je op de elektronicamarkten ook snel je telefoon verkopen. Maar ze zullen je er niet veel voor geven - dealers moeten ook geld verdienen. Als je echter dringend geld nodig hebt of je telefoon is niet erg presentabel en behalve opladen heb je niets, als laatste redmiddel kun je hem op deze manier verkopen.

Aanbevolen: