Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Opladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Opladen
Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Opladen

Video: Hoe U Uw Smartphone Sneller Kunt Opladen
Video: Je telefoon sneller opladen? Dit moet je weten over snelladers⚡️ 2024, April
Anonim

Ondanks het feit dat moderne smartphones een wonder van techniek en het resultaat van technologische vooruitgang zijn, hebben ze ook zwakke punten. De oplaadbare batterij is het minst geoptimaliseerde onderdeel van de gadget dat elke keer op het verkeerde moment wordt ontladen.

Hoe u uw smartphone sneller kunt opladen
Hoe u uw smartphone sneller kunt opladen

Tegenwoordig bestaat er snellaadtechnologie die met succes werkt, maar niet alle smartphonebezitters kunnen deze functie gebruiken. Low-end modellen, en daar zijn de meeste van op de markt, zijn verstoken van de noodzakelijke en veelgevraagde technologie. De lange tijd die de smartphone aan het stopcontact moet doorbrengen, speelt de eigenaar niet altijd in de kaart.

Maar toch is er een truc die de oplaadtijd van het apparaat aanzienlijk kan versnellen. Vreemd genoeg zal de vliegmodus ons helpen het opladen te versnellen.

Wat is vliegtuigmodus

Smartphones, mobiele telefoons en de meeste andere mobiele apparaten hebben in hun instellingen een vliegtuigfunctie die bekend staat als vliegtuigmodus. Het wordt op verschillende apparaten anders genoemd.

Het is ontworpen om alle dataverbindingen op het mobiele apparaat uit te schakelen die interfereren met verschillende sensoren en apparaten in het vliegtuig.

Een sprekend voorbeeld is het geval wanneer je je smartphone naast een audiospeaker plaatst, waarna je een hard zoemend geluid of storing daarin hoort.

Hoe de vliegtuigmodus te activeren en hoe dit helpt bij het opladen

Welk apparaat u ook gebruikt, door op het vliegtuigpictogram te klikken, dat zich in het meldingenpaneel bevindt, wordt de benodigde functie geactiveerd. Voordat je hem gebruikt, moet je precies weten hoe hij werkt en waardoor de batterij sneller wordt opgeladen.

De smartphone zoekt en ontvangt geen signaal van zendmasten, daarom kunt u niet meer bellen en gebeld worden, sms-berichten verzenden en ook niet mobiel internetten.

De smartphone stopt met scannen naar de dichtstbijzijnde wifi-punten, maar hoe de reeds verbonden verbindingen inactief worden.

Vliegtuigmodus schakelt draadloze technologie uit en reset alle verbindingen tussen apparaten die deze technologie gebruiken.

Het mobiele gadget houdt het signaal van satellieten niet langer tegen en de sensor zet het zelf in de slaapstand. Alle toepassingen die geolocatie gebruiken, zijn niet meer actief.

Al deze functies van een moderne smartphone zijn het meest energieverbruikend, en hun deactivering draagt bij aan het opladen van de batterij van een mobiel apparaat in een kortere tijd.

Aanbevolen: