Een Patch Op Een Telefoon Installeren A

Inhoudsopgave:

Een Patch Op Een Telefoon Installeren A
Een Patch Op Een Telefoon Installeren A

Video: Een Patch Op Een Telefoon Installeren A

Video: Een Patch Op Een Telefoon Installeren A
Video: Как УСТАНОВИТЬ Android 10 Q на ЛЮБОЙ телефон│Я В ШОКЕ ОТ ЭТОЙ ПРОГРАММЫ 2024, April
Anonim

Een patch is een apart geleverde softwaretool die wordt gebruikt om problemen met de software op te lossen of de functionaliteit ervan te wijzigen. Denk hierbij aan het uiterlijk, de ergonomie en de prestaties van toepassingen.

Hoe een patch op een telefoon te installeren
Hoe een patch op een telefoon te installeren

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - een computer;
  • - kabel.

instructies:

Stap 1

Installeer de patch op een telefoon, bijvoorbeeld van het merk Sony Ericsson. Gebruik hiervoor de applicatie Far Manager (u kunt deze downloaden op de officiële website van het programma https://www.farmanager.com/files/FarManager170.rar). Om een patch op je telefoon te kunnen plaatsen, heb je ook een speciale plug-in nodig voor de applicatie.

Stap 2

Download het hier: https://forum.se-zone.ru/download.php?id=4499. Installeer het programma en voer vervolgens het installatiebestand van de plug-in uit. Start de computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren en de installatie van de programma's correct te voltooien.

Stap 3

Start de Far Manager-applicatie, sluit uw telefoon met een kabel aan op uw computer. Druk in het programmavenster op de toetsencombinatie Alt + F1 om het apparaatverbindingsmenu te openen. Selecteer vervolgens in het venster dat verschijnt Sefp, stel de verbindingssnelheid van de telefoon in op 921600, selecteer het kabeltype DCU-60.

Stap 4

Selecteer vervolgens uw mobiele model uit de lijst, druk op de Enter the Matrix-knop, houd de "C"-knop op de telefoon ingedrukt, trek de kabel eruit. Nadat de telefoon is geïdentificeerd, zijn er twee mappen Flash en Fs beschikbaar.

Stap 5

Ga naar de Flash-map, selecteer de gewenste patch. Je kunt ze downloaden van de site https://se-zone.ru/patches. Open het programma "Kladblok", plak de tekst van de gedownloade patch erin, sla het bestand op, noem het Patch, installeer de extensie.vkp. Kopieer het resulterende bestand naar de Flash-map.

Stap 6

Het kopieervenster wordt geopend en klik vervolgens op de Flash-knop. Er wordt een venster geopend waarin u de voortgang van het installeren van de patch op uw mobiel ziet. Na succesvolle voltooiing zal de plug-in een bijbehorend bericht weergeven. Om een geïnstalleerde patch terug te draaien, kunt u het selectievakje Patch verwijderen aanvinken en het op dezelfde manier verwijderen als waarop u het hebt geïnstalleerd, met behulp van het Far Manager-programma en de bijbehorende plug-in.

Aanbevolen: