Hoe De Achterklep Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achterklep Te Verwijderen
Hoe De Achterklep Te Verwijderen

Video: Hoe De Achterklep Te Verwijderen

Video: Hoe De Achterklep Te Verwijderen
Video: Hoe u de gasveer achterklep kunt vervangen [HANDLEIDING AUTODOC] 2024, Mei
Anonim

U moet de achterklep van uw HP Mini-laptop verwijderen, niet alleen voor zelfvervanging van de RAM-module, harde schijf en andere componenten. Een sticker op de behuizing onder de kap toont het licentienummer van het Windows-besturingssysteem dat op uw computer was geïnstalleerd toen deze werd verkocht, zodat u deze kunt herstellen. En laat u niet in de war brengen door het ontbreken van bevestigingsschroeven op de HP Mini-behuizing - het feit is dat u de hoes van de laptop kunt verwijderen zonder schroevendraaiers te gebruiken.

Hoe de achterklep te verwijderen
Hoe de achterklep te verwijderen

instructies:

Stap 1

Sluit alle programma's af en zet de werkende laptop uit. Als uw HP Mini toch niet werkte en u van plan bent de achterklep te verwijderen om een module te vervangen, is het beter om ervoor te zorgen dat de computer is uitgeschakeld en niet in de slaapstand staat. Schuif hiervoor de schakelknop, start Windows en zet de laptop uit met behulp van het besturingssysteem.

Stap 2

Koppel alle externe apparaten los van de computer - modems, USB-kabels, enz., trek de stekker uit het stopcontact. Sluit het scherm en draai de laptop ondersteboven met de batterij naar je toe.

Stap 3

Schuif de batterijklem naar rechts totdat het rode hangslot zichtbaar is. Schuif en houd de tweede clip vast terwijl u de batterij naar voren en volledig uit het laptopchassis trekt.

Stap 4

Zoek de vergrendeling in de laptop. Het is meestal oranje van kleur. Schuif hem helemaal met één hand. Duw met uw andere hand tegelijkertijd de rand van de hoes omhoog. Verwijder voorzichtig de achterkant van de behuizing en vermijd plotselinge bewegingen.

Hoe de achterklep te verwijderen
Hoe de achterklep te verwijderen

Stap 5

Zoek de sticker met het Windows-licentienummer in de behuizing. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw HP Mini voor gedetailleerde instructies over het vervangen van een RAM-module en harde schijf. Ontlaad eventuele statische elektriciteit uit uw handen voordat u deze onderdelen aanraakt. Dit kan eenvoudig door de radiator aan te raken.

Stap 6

Plaats de hoes terug nadat u klaar bent in de hoes. Zorg ervoor dat alle groeven in het deksel op hun plaats zitten. Druk voorzichtig op de rand van de achtercover zodat er geen openingen in de laptoptas zijn.

Stap 7

Vervang de laptopbatterij. Zet het vast met klemmen. Sluit indien nodig externe apparaten en het netsnoer aan op de computer. Zet je laptop aan.

Aanbevolen: