Programma's Voor Telefoons Op Een Computer Installeren

Inhoudsopgave:

Programma's Voor Telefoons Op Een Computer Installeren
Programma's Voor Telefoons Op Een Computer Installeren

Video: Programma's Voor Telefoons Op Een Computer Installeren

Video: Programma's Voor Telefoons Op Een Computer Installeren
Video: Install Android 10 On PC Laptop Or Desktop Bliss OS 12 2024, Mei
Anonim

Het is vaak nodig om J2ME-applicaties voor mobiele telefoons op een desktopcomputer uit te voeren. Dit kan nodig zijn voor zowel gewone gebruikers als ontwikkelaars van dergelijke toepassingen. Om dit te doen, moet u het programma MicroEmulator gebruiken.

Programma's voor telefoons op een computer installeren
Programma's voor telefoons op een computer installeren

instructies:

Stap 1

Ongeacht welk besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd (Linux of Windows), u hebt Java nodig omdat MicroEmulator bovenop dit platform draait. Open een opdrachtprompt en voer het commando "java" in (zonder aanhalingstekens). Als er een foutmelding verschijnt, moet u dit platform downloaden en installeren. Ga hiervoor naar de volgende site:

java.com/ru/ Volg daarna de instructies voor het downloaden en installeren van het platform op uw computer voor uw besturingssysteem

Stap 2

Ga nu naar de volgende site:

microemu.org/ Download MicroEmulator. Omdat het bovenop Java draait, moet elk besturingssysteem hetzelfde archief downloaden

Stap 3

De emulator werkt zonder installatie - pak gewoon alle bestanden uit het archief uit in een aparte map. Plaats de JAR-bestanden met de J2ME-toepassingen die u op uw computer wilt uitvoeren in dezelfde map. JAD-bestanden zijn optioneel.

Stap 4

U hebt de opdrachtregel opnieuw nodig om de emulator te starten. Start voor het gemak de bestandsbeheerder erin: in Linux - Midnight Commander, in Windows - FAR Ga met behulp van bestandsbeheer naar de map waar de emulator zich bevindt. Start vervolgens de mobiele applicatie waarin u geïnteresseerd bent met het commando: java -jar microemulator.jar (de naam van het JAR-bestand met de J2ME-applicatie) Bijvoorbeeld: java -jar microemulator.jar myapplication.jar Als de applicatiebundel ook een JAD-bestand, wordt de naam ervan vervangen door een tekenreeks in plaats van een JAR-bestandsnaam. Bijvoorbeeld: java -jar microemulator.jar mijntoepassing.jad U kunt de namen van beide bestanden uit de J2ME-toepassingsbundel (JAR en JAD) niet specificeren.

Stap 5

U kunt de emulator uitvoeren met extra opties, bijvoorbeeld om telefoons van bepaalde fabrikanten te emuleren of speciale modi in te schakelen. Hoe u dit doet, staat beschreven op de volgende pagina:

microemu.org/usage.html

Aanbevolen: