Een Favoriet Nummer Instellen

Inhoudsopgave:

Een Favoriet Nummer Instellen
Een Favoriet Nummer Instellen

Video: Een Favoriet Nummer Instellen

Video: Een Favoriet Nummer Instellen
Video: Je favoriete song of geluid instellen als ringtone op je iPhone 2024, Mei
Anonim

Het is veel meer tijd om met uw dierbare te communiceren, maar tegen lagere prijzen, nu kunt u dankzij de "Favoriete nummer"-service. Activeer het zodat je niet meer kunt nadenken over hoe lang je gesprek al aan de gang is.

Een favoriet nummer instellen
Een favoriet nummer instellen

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van het "Beeline" -netwerk, kunt u drie "favoriete" nummers verbinden. Op elk van deze nummers wordt een korting van 50% in rekening gebracht. Trouwens, absoluut elk nummer kan een "favoriet" worden (inclusief het "Beeline" -nummer, maar met uitzondering van korte servicenummers). Om de service te activeren, moet u het commando * 139 * 881 * telefoonnummer # kiezen en op de belknop drukken. Het telefoonnummer is het nummer van de abonnee die u aan uw favorieten wilt toevoegen. Kort na het verzenden van het verzoek ontvangt u een antwoord-sms van de operator, waarin wordt aangegeven dat de service succesvol is geactiveerd.

Stap 2

De mobiele operator "Megafon" heeft de mogelijkheid om vier "favoriete" nummers aan te sluiten, de kosten van een gesprek waarmee u 4 kopeken per minuut kost. U kunt de service activeren, deactiveren of eenvoudig uw "favoriete nummer" wijzigen met het commando * 105 #. Om de status van de service en de activeringsdatum te weten te komen, moet u * 225 * 2 # bellen op het toetsenbord van uw telefoon en de belknop.

Stap 3

MTS-abonnees kunnen een "favoriet" nummer toevoegen door een sms-bericht te sturen met de tekst FN en het 10-cijferige nummer van de "favoriete" abonnee naar het korte nummer 1777. Om de activering van de dienst te annuleren, belt u de tekst DN en stuurt u het naar hetzelfde nummer 1777. De belkosten naar een van de "favoriete" nummers zijn afhankelijk van het tariefplan dat u hebt gekozen.

Aanbevolen: