Een Gebruikte IPhone Kiezen En Kopen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikte IPhone Kiezen En Kopen
Een Gebruikte IPhone Kiezen En Kopen

Video: Een Gebruikte IPhone Kiezen En Kopen

Video: Een Gebruikte IPhone Kiezen En Kopen
Video: ALLE iPhones die te koop zijn: welke iPhone is voor wie? 2024, Mei
Anonim

De populariteit van Apple's Iphone-smartphone in de wereld is buiten alle grenzen. Tegenwoordig zie je een iPhone in bijna elke film, elke tweede persoon in Moskou en St. Petersburg en elke 5-10 mensen in andere grote steden.

Een gebruikte iPhone kiezen en kopen
Een gebruikte iPhone kiezen en kopen

De kosten van een dergelijk apparaat zijn afhankelijk van het model. Weinig mensen herinneren zich Iphone 3 of 3GS, in 2009-2010 waren hun kosten ongeveer 20 duizend roebel, wat veel is. Maar met de release van 4, 4S, 5 en 5S-modellen zijn mensen gewend om dergelijke bedragen te geven voor een nieuwe telefoon. Kredietaankopen begonnen populair te worden. En toch kunnen velen het zich niet veroorloven om een nieuwe telefoon te kopen en geven ze er de voorkeur aan om gebruikte voorgangers te kopen met de release van een nieuw model.

Zoals bij alle telefoons heeft de iPhone nog steeds zijn zwakke punten, die eerst moeten worden gecontroleerd bij aankoop uit de hand.

Waar moet je op letten bij het kopen van een iPhone-handheld?

Eerst wordt de externe toestand gecontroleerd. De behuizingen kunnen, in tegenstelling tot het model, van plastic, glas en aluminium zijn. De meest voorkomende mechanische schade blijft op het glas in de vorm van kleine krasjes en aan de zijkanten in de vorm van chips. Iedereen kiest de mate van schade waarmee hij instemt.

Ten tweede moet je naar de instellingen van de telefoon gaan en de hoeveelheid geheugen controleren om te zien of deze overeenkomt met de gedeclareerde. Hier moet je kijken naar de informatie over de telefoon, of het echt een iPhone is die op iOS draait. Soms kopen onervaren gebruikers Chinese telefoons die op Java of Android draaien.

Ten derde is het noodzakelijk om de werking van de sensor en de gevoeligheid ervan te controleren. De telefoon mag niet te veel vertragen. Dienovereenkomstig wordt de sensor altijd geactiveerd.

Als er vertragingen zijn, kijk dan tussen de geïnstalleerde Cydia-applicaties. Dit programma houdt in dat de telefoon is gejailbreakt om betaalde programma's gratis te installeren. Dit is handig, maar beïnvloedt de algehele prestaties van de telefoon. Om terug te keren naar de standaardfirmware, moet je de fabrieksinstellingen herstellen via iTunes.

Nu hoeft u alleen nog de werking van de camera in de foto- en videomodus te controleren en vervolgens het geluid van de luidspreker tijdens een oproep te controleren. Bij het bekijken van afbeeldingen mogen er geen stippen op dezelfde plaats in verschillende foto's staan. Dit duidt op de aanwezigheid van dode pixels.

Huidige prijzen voor gebruikte iPhone

De gemiddelde prijs voor een goede staat voor de vijfde iPhone is 17.000 roebel. 5S-model in dezelfde staat wordt geschat door degenen die verkopen op 24-25 duizend roebel. Iphone 4 en 4S kosten 8 en 10 duizend. Deze prijzen komen overeen met modellen met 16GB geheugen.

Als u aan de telefoon een van de bovenstaande klachten heeft gevonden die niet in de beschrijving van de advertentie staan, kunt u veilig onderhandelen. Het probleem met de secundaire markt voor iPhones is dat er te veel van zijn, dus de prijs kan met 500-1500 roebel worden verlaagd.

Aanbevolen: