Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Reanimeren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Reanimeren
Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Reanimeren

Video: Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Reanimeren

Video: Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Reanimeren
Video: Hoe Moet Je Reanimeren met een AED? | EHBO Doe Je Zo - Rode Kruis 2024, Mei
Anonim

Batterijen van mobiele telefoons verslijten na verloop van tijd. Dit is direct terug te zien in zijn werk. Het wordt onmogelijk om de batterij volledig op te laden en de lading duurt veel minder. Dit probleem kan op verschillende manieren worden opgelost: koop een nieuwe batterij en probeer de oude nieuw leven in te blazen.

Hoe u de batterij van uw telefoon kunt reanimeren
Hoe u de batterij van uw telefoon kunt reanimeren

instructies:

Stap 1

Verhoog de spanning om de batterij van de telefoon te reanimeren. Sluit de belasting en voltmeter aan op de accu. De aansluiting moet in overeenstemming zijn met het parallelle aansluitschema. Verhoog de belasting tot een waarde die niet hoger is dan 1V. Controleer de temperatuur en spanning van de batterij. De temperatuur mag niet hoger zijn dan 50 ° C en de spanning mag niet lager zijn dan 0,9 V. Zodra de temperatuur het aangegeven punt bereikt, koppelt u de spanning los en wacht u tot de batterij is afgekoeld tot kamertemperatuur. Na het ontladen tot de gewenste waarde in het element, moeten de processen worden genormaliseerd. Dit duurt ongeveer 10-15 minuten.

Stap 2

Neem een ampèremeter. U hebt deze nodig om de stroomsterkte te regelen die aan de batterij wordt geleverd. Sluit hem in serie aan. Het circuit zelf moet bestaan uit een parallel geschakelde voltmeter, voeding en batterij. Installeer een thermische sensor op de batterij van de telefoon om de temperatuur op het element te controleren. Er kan thermisch vet worden aangebracht om de meest nauwkeurige meting te krijgen.

Stap 3

Zet de spanningsregelaar op de minimumwaarde. Til het vervolgens soepel op. Houd de ampèremeter in de gaten. De stroomsterkte moet ongeveer 1/10 van de batterijcapaciteit zijn. Die. als de batterij een capaciteit heeft van 1200 mA, dan moet de stroomsterkte op het huidige moment 120 mA zijn.

Stap 4

Verhoog de spanning naarmate de stroom afneemt. Om de batterij van je telefoon te herstellen. eerst moet u de spanning elke 5 minuten verhogen. Nadat het uur is verstreken, verhoogt u de spanning elk uur. Nadat het de 1.5V-markering heeft bereikt, stopt u met manipuleren en laadt u de batterij op. Wacht tot de batterij volledig is opgeladen. Het is raadzaam om deze bewerkingen minstens 2-3 keer uit te voeren.

Stap 5

Controleer de batterij van uw mobiele telefoon. Als de bovenstaande stappen niet het gewenste resultaat geven, koop dan een nieuwe batterij.

Aanbevolen: