Hoe De Releasedatum Van Een Telefoon Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Releasedatum Van Een Telefoon Te Bepalen
Hoe De Releasedatum Van Een Telefoon Te Bepalen

Video: Hoe De Releasedatum Van Een Telefoon Te Bepalen

Video: Hoe De Releasedatum Van Een Telefoon Te Bepalen
Video: How Check Mobile Manufacture Date || This Trick Works Every Samsung Mobiles || Only 1 Secret Code 2024, April
Anonim

Als je de releasedatum van je telefoon weet, dan heb je een voordeel: hij kan beter verkocht worden. Maar bepalen wanneer je mobiel uit is, is vaak niet eenvoudig.

Hoe de releasedatum van een telefoon te bepalen
Hoe de releasedatum van een telefoon te bepalen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de releasedatum van een telefoon te achterhalen, is door de documenten ervoor te bekijken. Zoek uw garantiekaart of ontvangstbewijs. Daar wordt zonder mankeren het nummer vermeld waarop u deze aankoop heeft gedaan.

Stap 2

Als de documenten verloren zijn gegaan, gaat u anders te werk: bel * # 0000 # vanaf uw mobiele nummer. Er verschijnt een dialoogvenster op het scherm. De eerste regel is het telefoonmodel, de tweede is de releaseversie en vervolgens de datum die u nodig hebt. Maar het is de moeite waard om te overwegen dat als u de firmware op uw telefoon hebt uitgevoerd, na het kiezen van het nummer, de datum verschijnt waarop u de update voor de laatste keer hebt uitgevoerd.

Stap 3

Als je een Sony Ericsson-telefoon hebt, is de releasedatum gemakkelijk te achterhalen. Open de achterklep en verwijder de batterij. Zoek op het oppervlak een regel waarin een getal is geschreven in het formaat 00W00 (bijvoorbeeld 06W21 - 2006, 21 weken).

Stap 4

Als u een mobiel merk van Nokia hebt, gaat u als volgt te werk om de productiedatum te achterhalen: zet de telefoon uit en verwijder de simkaart. Zet hem dan terug in het nest. Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, zal het programma u na het laden vragen om de huidige datum en tijd in te voeren. U ziet de standaarddatum - dit is de datum waarop uw mobiel werd stopgezet.

Stap 5

Als je een smartphone hebt, moet je hier een andere opdracht typen dan de opdracht die in de eerste stap is aangegeven. In dit geval moet u * # 06 # schrijven en de imei van uw mobiel verschijnt op het scherm, waaronder de gegevens waarvan de releasedatum zal worden opgenomen.

Aanbevolen: