Een Sleutel Verwijderen Van Een Xbox 360

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Verwijderen Van Een Xbox 360
Een Sleutel Verwijderen Van Een Xbox 360

Video: Een Sleutel Verwijderen Van Een Xbox 360

Video: Een Sleutel Verwijderen Van Een Xbox 360
Video: Dezasamblare carcase XBOX 360 2024, Mei
Anonim

Het is bijna onmogelijk om de sleutel thuis van de gameconsole te verwijderen en zonder bepaalde vaardigheden in het onderhoud van dergelijke apparatuur. Als u besluit dit te doen, volg dan zorgvuldig de instructies in de servicehandleiding.

Een sleutel verwijderen van een Xbox 360
Een sleutel verwijderen van een Xbox 360

Noodzakelijk

instructies voor het demonteren en repareren van uw consolemodel

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de sleutel uit uw settopbox verwijdert. Dit wordt gedaan zodat uw apparaat in de toekomst eventuele schijven kan lezen. Standaard herkent de schijf alleen gelicentieerde versies, en aangezien hun kosten vaak vrij hoog zijn, flashen gebruikers het apparaat gewoon opnieuw nadat ze de sleutel voor de Xbox 360-schijf hebben verwijderd. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat bij het installeren van dergelijke software en het gebruik van patches, het apparaat gaat vaak kapot. In sommige gevallen wordt de storing thuis verholpen met behulp van het standaard firmwareprogramma voor het apparaat.

Stap 2

Zoek online en vind de servicehandleiding van de Xbox 360. In de meeste gevallen is deze alleen beschikbaar in het Engels. Download de patch voor uw apparaat en download deze ook van internet. Nadat u het via een verwijderbaar apparaat hebt uitgevoerd, werkt u het firmwareprogramma bij, waarna uw schijf verschillende schijven zal lezen.

Stap 3

Het wordt niet aanbevolen om dit te doen om niet-gelicentieerde software op uw console te gebruiken - het is illegaal en er is een zekere aansprakelijkheid voor deze actie. Houd er ook rekening mee dat hierdoor elke garantie van de leverancier, verkoper of fabrikant vervalt.

Stap 4

Neem contact op met speciale servicecentra in uw stad met ervaring met Xbox 360-consoles, aangezien het vaak moeilijk is om geschikte niet-virale software op internet te vinden. Ook moet de knipperprocedure zelf, die wordt voorafgegaan door het verwijderen van de sleutel uit de schijf, worden uitgevoerd door deskundige mensen die deze actie al meer dan eens hebben uitgevoerd en een speciale handleiding hebben voor het uitvoeren van dergelijke acties met de console. Flash ook niet opnieuw voordat de garantieperiode is verstreken.

Aanbevolen: