Luidsprekers Insluiten

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Insluiten
Luidsprekers Insluiten

Video: Luidsprekers Insluiten

Video: Luidsprekers Insluiten
Video: Koopgids: luidsprekers » BesteProduct 2024, Mei
Anonim

Om volop van de muziek in de auto te genieten, moet je niet alleen achterin, maar ook in de panelen van de voorportieren speakers installeren. Muziek zal op een geheel nieuwe manier klinken, elke noot zal te horen zijn. De droom van een enthousiaste autoliefhebber.

Luidsprekers insluiten
Luidsprekers insluiten

Noodzakelijk

  • - decoupeerzaag voor metaal;
  • - zelftappende schroeven;
  • - spreker;
  • - multiplex.

instructies:

Stap 1

Verwijder het paneel van de voordeuren om de luidsprekers in te bedden. Draai hiervoor alle hendels los. Het paneel zelf wordt met clips aan het frame bevestigd. Let goed op de plaats waar je de speaker gaat installeren. De beste optie is het deel rechtsonder (links, afhankelijk van de deur) van het paneel. Op deze plaats interfereert de luidspreker niet met het vergrendelingsmechanisme, elektrische ramen en andere elementen van de autodeur.

Stap 2

Zag een gat in het paneel waar je de luidspreker wilt installeren. Houd er rekening mee dat de diameter van het gat iets kleiner moet zijn dan de diameter van de luidspreker zelf. Dit is nodig om achteraf terugslag te voorkomen. De luidspreker trilt tijdens het gebruik en kan na verloop van tijd de aansluiting losmaken. Gebruik een metalen decoupeerzaag om het gat te zagen.

Stap 3

Schroef de speciale platen met zelftappende schroeven op de autodeur. Schroef vervolgens de luidspreker op deze platen. Let op de grootte van de borden. Het moet zo worden gekozen dat de luidspreker niet veel uitsteekt, maar tegelijkertijd stevig is bevestigd.

Stap 4

Bevestig 4 platen, elk in een eigen hoek. Om vervolgens de luidspreker te plaatsen en zo strak mogelijk te laten zitten, kunt u een multiplex frame langs de binnencontour van de platen lijmen en het apparaat er rechtstreeks op bevestigen. De multiplexcontour moet in de vorm van een ring worden gemaakt.

Stap 5

Bevestig de luidspreker eraan met zelftappende schroeven. Nadat de luidspreker is geïnstalleerd en vastgezet, moet u deze aansluiten op de versterker. Hiervoor loont het de moeite om de draden vooraf op te spannen. Boor een klein gaatje in het binnenpaneel bij de deurscharnieren, groot genoeg om de draad door te laten.

Stap 6

Leid de draad naar de versterker en sluit de luidspreker aan. Om schade te voorkomen, schuift u een stuk PVC-buis over de verbinding. Inspecteer de aansluitingen zorgvuldig. Wikkel alle blootgestelde delen in met isolatietape.

Aanbevolen: