Hoe Maak Je Een Converter Opnieuw?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Converter Opnieuw?
Hoe Maak Je Een Converter Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een Converter Opnieuw?

Video: Hoe Maak Je Een Converter Opnieuw?
Video: How To Convert Any File Into Mp4 2024, Mei
Anonim

Om video's naar een ander formaat te converteren of ze te coderen om de grootte, kwaliteit en andere parameters te wijzigen, worden speciale conversieprogramma's gebruikt.

Hoe maak je een converter opnieuw?
Hoe maak je een converter opnieuw?

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Om uw video naar een ander formaat te converteren of andere instellingen ervoor in te stellen, downloadt en installeert u een conversieprogramma dat bewerkingen met het opgegeven bestandstype ondersteunt. Velen van hen zijn niet gratis en hun demo's werken slechts met een bepaalde tijdsduur voor de hele opname.

Stap 2

Nadat u het conversieprogramma op uw computer hebt geïnstalleerd, opent u de gewenste video in het menu, geeft u de parameters op die u wilt wijzigen, stelt u een bepaalde resolutie in, het aantal frames per seconde, enzovoort. Geef de indeling van het doelbestand op en geef aan of het bronbestand aan het einde van de bewerking moet worden verwijderd. Start de conversie en wacht tot deze is voltooid; probeer gedurende deze tijd uw computer niet te laden met andere toepassingen.

Stap 3

Als u een video opnieuw wilt maken voor verdere weergave op uw telefoonmodel, installeert u de software vanaf een speciale schijf op uw mobiele apparaat. Voeg in het menu van de media-editor uw video toe en stel de benodigde parameters ervoor in.

Stap 4

Geef de extensie op en start het conversieproces, waarna het programma verdere instellingen voor uw telefoonmodel bepaalt, die u eerst in het PC Suite-menu moet opgeven. Wacht tot het einde van het videocoderingsproces en kopieer het naar uw telefoon met behulp van de bestandsbrowser van hetzelfde programma.

Stap 5

U kunt het beste naar de videomap kopiëren, zodat u zeker weet dat uw bestand wordt afgespeeld zonder extra viewers op uw telefoon te installeren. Bestanden die niet door het systeem worden ondersteund, worden in dit geval gewoon niet naar het geheugen van uw mobiele apparaat geschreven. Als u de opname met een ander alternatief programma gaat openen, kopieert u deze naar een gedeelde bestandsmap of een verwijderbaar opslagapparaat.

Aanbevolen: