Hoe Kanalen Opnieuw Te Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Opnieuw Te Configureren
Hoe Kanalen Opnieuw Te Configureren

Video: Hoe Kanalen Opnieuw Te Configureren

Video: Hoe Kanalen Opnieuw Te Configureren
Video: Windows 10 opnieuw installeren 2024, April
Anonim

De zenders op de tv staan niet altijd in de volgorde waarin we ze graag zouden willen zien en daarom is er een speciaal handmatig afstemmingsmenu.

Hoe kanalen opnieuw te configureren
Hoe kanalen opnieuw te configureren

Het is nodig

  • - een pen;
  • - kladblok.

instructies:

Stap 1

Bekijk zorgvuldig de knoppen op de afstandsbediening en de voorkant van de tv. Lees indien mogelijk de instructies voor uw model en leer over de mogelijkheid van configuratie op afstand. Raadpleeg ook het bedieningsschema van het instellingenmenu van uw tv; voor het grootste deel is het vergelijkbaar voor de meeste modellen, maar er zijn uitzonderingen.

Stap 2

Open het bewerkingsmenu voor de zenderlijst. Selecteer een geschatte reeks kanalen zoals u deze wilt zien en herschrijf de coördinaten vanuit dit menu. Schakel daarna over naar het volgende kanaal en doe hetzelfde. Soms vindt de instelling plaats vanaf de afstandsbediening en soms zonder deelname vanaf de voorkant van de tv; alles kan hier afhankelijk zijn van het model.

Stap 3

Stel de zendervolgorde in zoals u wilt. Om de instellingen van een of ander kanaal te wijzigen, gebruikt u de knoppen om ze in de normale modus te schakelen wanneer het bewerkingsmenu is geopend. Druk op de audioschakelknoppen om door de menu-items te navigeren. Dit type besturing is van toepassing op de meeste modellen, maar in sommige gevallen werkt het mogelijk niet.

Stap 4

Pas de aangebrachte wijzigingen toe. Controleer de kwaliteit van het verzonden beeld van elk kanaal. Als het je niet uitkomt. Stem de kanalen handmatig opnieuw af door de frequentie een paar posities te wijzigen en de resultaten te controleren. Als je nog steeds geen veranderingen hebt opgemerkt, gebruik dan de automatische afstemming van de ontvangen kanalen. In dit geval gaat de door u ingestelde reeks verloren, maar is de ontvangstkwaliteit de hoogst mogelijke.

Stap 5

Als de ontvangstkwaliteit over het algemeen slecht is, verander dan niets. Probeer bij het herconfigureren van kanalen indien mogelijk de afstandsbediening te gebruiken om uw ogen niet te beschadigen, aangezien dit lang kan duren.

Aanbevolen: