Wat Zal Google Vrijgeven?

Wat Zal Google Vrijgeven?
Wat Zal Google Vrijgeven?

Video: Wat Zal Google Vrijgeven?

Video: Wat Zal Google Vrijgeven?
Video: What Will Google Release at Google I/O 2013? 2024, Mei
Anonim

Google Inc. - een multinationale onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling van zoekproblemen op internet en "cloud computing". Het belangrijkste geesteskind van het bedrijf is de grootste zoekmachine Google. Naast haar heeft Google Inc. vele andere veelgevraagde producten en veel ideeën voor nieuwe ontwikkelingen.

Wat zal Google vrijgeven?
Wat zal Google vrijgeven?

In juli 2012 is het bedrijf van plan om 5 modellen 7-inch tablets uit te brengen op basis van OS Android 5.0. Alle modellen zullen naar verwachting worden vervaardigd door verschillende fabrikanten van mobiele telefoons. Bovendien zullen nieuwe tablets in de uitverkoop gaan, waarbij mobiele operators worden omzeild. Hierdoor kunnen eigenaren snel nieuwe firmware ontvangen. Als we onze toevlucht nemen tot de bemiddeling van een mobiele operator, zal hij beslissen wanneer de eigenaar van de smartphone de update ontvangt en of deze deze überhaupt zal ontvangen. Naar verwachting zullen ongeveer 600.000 tablets op de markt komen voor ongeveer $ 200.

Google Inc. werken aan een nieuw project - 3D stadsplattegronden. Om een driedimensionaal beeld te krijgen, worden de resultaten van luchtfotografie verwerkt. In dit geval wekt de gebruiker de illusie dat hij in zijn eigen helikopter boven de stad vliegt. De eerste kaarten van verschillende grote Amerikaanse steden zullen al in het vierde kwartaal van 2012 beschikbaar zijn voor gebruikers. Daarnaast bereidt het bedrijf de release voor van een versie voor telefoons en smartphones op basis van Android. Deze apparaten kunnen zonder internetverbinding worden gebruikt. De kaart wordt een applicatie voor de Google Earth-service.

In 2013 Google Inc. is van plan om Google Glass uit te brengen - een digitale bril, die in theorie veel elektronische apparaten kan vervangen - van een camera tot een tablet. Dit apparaat werkt op het Android-platform en wordt bestuurd door zowel aanrakingen als gebaren. De communicatie met andere apparaten verloopt via WiFi Direct of Bluetooth 3.0.

Het bedrijf bereidt zich voor om een zelfrijdende auto uit te brengen. De "slimme auto" voorziet in handmatige bediening, maar er wordt aangenomen dat dit niet nodig zal zijn. De machine wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie, die gegevens van een GPS-navigator en signalen van verschillende sensorsensoren verwerkt. De ontwikkelaars beloven dat hun ideeën het aantal verkeersongevallen zullen helpen verminderen. De massaproductie van "slimme auto's" is gepland om te beginnen in 2020.

Aanbevolen: