Hoe De Nieuwe Stylus Van Apple Zal Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Nieuwe Stylus Van Apple Zal Werken
Hoe De Nieuwe Stylus Van Apple Zal Werken

Video: Hoe De Nieuwe Stylus Van Apple Zal Werken

Video: Hoe De Nieuwe Stylus Van Apple Zal Werken
Video: Обзор Apple Pencil 2-го поколения 2024, April
Anonim

Apple-producten worden over de hele wereld erkend vanwege hun verfijning en elegantie. Er is iets speciaals in elk van zijn typen. Er is informatie dat zelfs een eenvoudige stylus - het resultaat van de ontwikkeling van dit bedrijf - anders zal zijn dan de rest.

Hoe de nieuwe stylus van Apple werkt
Hoe de nieuwe stylus van Apple werkt

instructies:

Stap 1

De nieuwe tablet-stylussen zullen compatibel zijn met iPhones en iPads. Een beetje verrassend is het feit dat het Apple was die de productie van zo'n apparaat overnam. Zoals de oprichter Steve Jobs zei: “Wie heeft er een stylus nodig? Je zult het met je mee moeten dragen, je gooit het weg of verliest het "," God gaf ons 10 stylussen, dus laten we er niet nog een uitvinden. " Zelfs een paar jaar na de release van de iPhone werden tabletcontrole en gegevensinvoer met een vinger uitgevoerd, maar tijdens het leven van Jobs werd een patentaanvraag voor een nieuwe stylus ingediend. Er is nog geen exact woord over of er twee verschillende stylussen zullen worden geproduceerd, maar er is nieuws over twee innovaties: een optische camera en omgekeerde terugslag.

Stap 2

Met een optische camera die in de stylus is ingebouwd, kunt u een nauwkeurigere positionering op het scherm bereiken.

Stap 3

Van meer belang is Apple's tweede patentaanvraag genaamd Haptic Input Device. Het is een constructie voor gegevensinvoer met een gesloten lus. Als je het scherm aanraakt met een gewone stylus, voel je niets anders dan glijden over een harde ondergrond. De makers van de nieuwe technologie bieden een fundamenteel nieuwe benadering. Ze leverden de trilfunctie niet aan het mobiele apparaat zelf, maar aan een nieuwe stylus.

Stap 4

Het idee van de ontwikkelaars is dat de stylus begint te trillen op het moment dat hij signalen ontvangt van de iPhone of iPad. De gebruiker krijgt het gevoel dat hij verschillende objecten op het beeldscherm aanraakt.

Stap 5

In een aanvraag ingediend bij het United States Patent Office (USPTO), zal de vibrerende stylusinvoertechnologie een nieuwe manier creëren voor de gebruiker om te communiceren met de gegevens die op het scherm worden weergegeven. Tegelijkertijd krijgt de gebruiker een meer levendige en realistische ervaring door het apparaat te gebruiken.

Aanbevolen: